Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO ǀ Sepsi OSK – UTA Arad 0-0. Gazdele au ratat o ocazie uriaşă pe final de meci şi rămân fără victorie de opt etape

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20396002/6/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-19-09-2021.jpg

Sfântu Gheorghe a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua din Casa Liga 1. Formaţia lui Leo Grozavu a avut mai multe ocazii, însă nu a reuşit să treacă de Florin Iacob.

Bărbuţ a avut o dublă ocazie pe final de meci, dar fotbalistul adus de la Universitatea Craiova a lovit transversala, iar apoi a făcut un dribling în plus, în loc să trimită direct pe poartă, care era aproape goală.

 

------------------------------------------

Sepsi - UTA Arad 0-0 Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Ninaj, Fofana, B. Mitrea, Ispas - Aganovic, Eder Gonzalez, Ashkovski - Golofca, Luckassen, Bojic
  • Rezerve: Began - Dumitrescu, Tincu, Tamaş, Chunchukov, M. Ştefănescu, Bărbuţ, Dimitrov, Hugo Sousa
  •  
  • UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico da Silva, Benga, Baraykas - Batha, Vorobjovas - Ubbink, Isac, Roger - Hora
  • Rezerve: Balauru - Tomozei, Fl. Ilie, Medimorec, Passaglia, Antal, Bustea, Dangubic, Mercioiuâ

Minutul 71: Ocazie uriaşă pentru Sepsi. Bărbuţ trage în transversală, iar mingea ricoşează la Luckassen, care este blocat de un adversar, însă gazdele rămân în posesie. Bărbuţ revine din nou în prim plan, dar face un dribling în plus în loc să tragă direct, având o bună bucată din poartă goală.

Minutul 59: Bojic primeşte în careu o centrare din banda stângă. Atacantul celor de la Sepsi reia defectuos din câţiva metri, iar execuţia sa nu prinde cadrul porţii.

Minutul 21: Gazdele pleacă pe un contraatac, mingea ajunge la Golofca, care rămâne singur cu Iacob, portarul celor de la UTA iese la timp şi reuşeşte să închidă unghiul de tragere, iar balonul este respins.

Minutul 11: Sepsi are prima ocazie importantă a partidei. Luckassen trage din interiorul careului, dar Iacob prinde.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

UTA are un început foarte bun de sezon. ”Bătrâna Doamnă” a strâns 15 puncte şi ocupă în clasament locul cinci, cu un golaveraj de 9-5, rezultat din patru victorii, trei egaluri şi o singură înfrângere. Trupa lui Lazslo Balint este neînvinsă în ultimele patru meciuri din Casa Liga 1.

Revelaţia sezonului trecut însă dezamăgeşte profund până acum. Chiar dacă este neînvinsă de trei etape, Sepsi a obţinut în precedentele trei partide doar trei egaluri şi ocupă în clasament locul 13, care duce la barajul de supravieţuire în primul eşalon. Trupa antrenată de Leo Grozavu a câştigat doar şapte puncte, are un golaveraj de 7-9 rezultat dintr-o victorie, patru egaluri şi trei înfrângeri.

Îm turul şi returul sezonului regular precedent cele două echipe şi-au împărţit victoriile pe teren propriu. Sepsi a învins cu 3-0 acasă în tur, iar UTA cu 2-0 în retur. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele