Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Sepsi – Petrolul 2-0. Covăsnenii se impun fără probleme în faţa ”lupilor galbeni” şi se apropie de locurile de play-off

Sepsi OSK Publicat pe 11 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20915697/4/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-11-11-2022.jpg

Sepsi OSK a învins vineri, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-0, în primul meci al etapei a 18-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul prin Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 16. Rondon a reuşit dubla în minutul 56, când a marcat pentru 2-0. În minutul 66 Cosmin Matei a înscris şi el, dar golul a fost anulat pentru ofside, după consultarea VAR. Sepsi se află pe locul 7 în clasament, cu 25 puncte. Petrolul se află pe poziţia a şasea, cu 26 de puncte.

Sepsi - Petrolul, 2-0 (Rondon M. 17', 56')

Echipele de start:

  • Sepsi: 33. Niczuly - 77. Aganovic, 82. Ninaj, 4. Tamaş, 20. Dumitrescu - 6. Păun, 5. Rodriguez, 11. Şetfănescu - 99. Rondon, 13. C. Matei, 18. Safranko
  • Rezerve: Began, I. Gheorghe, Tudorie, Achahbar, Bărbuţ, F. Junior, Ispas, Aganovic, Golofca, R. Varga, Bălaşa
  •  
  • Petrolul: 31. Vâlceanu -  13. Mathaus, 3. Meijers, 2. Huja - 99. Borţa, 8. Jair, 11. Takayuki, 5. Ţicu - 24. Cioiu, 7. Grozav, 44. Dumitriu
  • Rezerve: Leitner, A. Olaru, Ivanovski, Cebotaru, Manzala, Velisar, M. Bratu, Budescu

Min. 90+7: Final de partidă!

Min. 90+3: Ocazie imensă pentru Sepsi, Matei centrează excelent pentru Aganovic, dar Huja are o intervenţie senzaţională şi scoate de pe linia porţii.

Min. 66 - 74: Sepsi înscrie prin Cosmin Matei, dar reuşita sa este anulată pe motiv de offside, după consultarea arbitrilor din camera VAR. 

Min. 63: Schimbare pentru trupa lui Bergodi, iese Rondon şi intră Varga. 

Min. 60: Dublă schimbare la Petrolul, ies Mathaus şi Dumitriu şi intră Ivanovski şi Cebotaru. 

Min. 56: GOL marcat de Sepsi, Rondon reuşeşte o preluare minunată în careu şi găseşte rezolvarea perfectă pentru a face ”dubla” în acestă partidă.

Min. 51: Cartonaş galben văzut de Mathaus.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 46: Dublă schimbare la Petrolul au ieşit Cioiu şi Borta şi au intrat Budescu şi Pashov.

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 41: Ocazie mare pentru Sepsi, Mathaus are o intervenţie bună în faţa lui Matei, dar mijlocaşul a irosit o şansă mare, putea şuta mai devreme. 

Min. 33: Ocazie bună pentru covăsneni, Ştefănescu se debarasează de adversarul său şi trimite un şut bun, dar Vâlceanu reţine în doi timpi.

Min. 17: GOL marcat de Sepsi, Rondon deschide scorul în faţa Petrolului cu o lovitură superbă de cap. Centrarea perfectă i-a aparţinut lui Aganovic. 

Min. 1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sepsi a trecut de FC Argeş în duelul precedent din SuperLiga României, scor 5-0, în timp ce Petrolul a învins UTA, pe teren propriu, scor 2-1. Ambele au evoluat şi în mijlocul săptămânii, în Cupa României.

Sepsi a trecut de Dinamo, pe ”Arcul de Triumf”, scor 3-2, în timp ce Petrolul a făcut 0-0 cu Unirea Slobozia.

Înainte de startul etapei a 18-a, Sepsi e pe locul 8, cu 22 de puncte, în timp ce Petrolul e pe locul 6, cu 26 de puncte.

Cristiano Bergodi, mulţumit de parcursul echipei de până acum

Etapa trecută, Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi OSK, a fost mulţumit de faptul că multe goluri ale victoriei obţinute sâmbătă în meciul cu FC Argeş au fost marcate de atacanţi.

”A fost un meci bun din partea noastră. Am jucat foarte bine şi a ieşit un meci aproape perfect. S-au marcat multe goluri şi mă bucur că au marcat atacanţi, pentru că au fost luaţi la rost după meciul cu Craiova. Mă bucur pentru ei. E un meci important şi nu e uşor să câştigi aici.

Sunt trei puncte pentru a reîncepe un nou sprint pentru play-off. Ştim că e departe, dar campionatul e lung. Play-off-ul se joacă, aşa cum se joacă titlul. Sunt multe echipe care au şanse la play-off”, a declarat Cristiano Bergodi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele