Ultima oră
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 6-0. Marş triumfal al formaţiei din Sfântu Gheorghe

Superliga Publicat pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21461952/1/poli-iasi-fc-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-19-10-2023.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Poli Iaşi, în primul meci oficial al anului 2024, contând pentru etapa a 21-a din Superligă.

Sepsi a avut un start fulminant în noul sezon al Superligii. Covăsnenii au condus cu 3-0 la pauză pe Poli Iaşi, în primul meci al etapei cu numărul 21. Florin Ilie a deviat în propria poartă pentru deschiderea scorului, în minutul 20. În minutul 34 gazdele au primit penalty, după un henţ comis de Martac în propriul careu, iar Cosmin Matei a transformat în minutul 36, pentru 2-0.

După alte şase minute, Nicolae Păun a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru Sepsi. Kallaku a înscris şi el în minutul 63, iar Marius Ştefănescu a făcut 5-0 în minutul 84. Ultimul gol al meciului s-a consemnat în minutul 88 şi a fost înscris de Mihai Bălaşa, din penalti.

Sepsi s-a impus cu 6-0, cea mai categorică victorie a sezonului pentru echipa lui Storck, şi ocupă locul 5 în clasament, cu 33 de puncte. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

VIDEO | Sepsi - Poli Iaşi 6-0 (Ilie 19-autogol, Matei 35-penalty, Păun 42, Kallaku 63, Ştefănescu 84, Bălaşa 88-penalty), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly (cpt.) – Oteliţă, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ştefan – N. Păun – R. Varga, J. Rodriguez, C. Matei, Ştefănescu – Debeljuh
  • Poli Iaşi: Lung (cpt.) – Martan, Fl. Ilie, Katanec, Ispas – Jatoba, Itu, Marchioni, R. Ion – Gheorghiţă, Harrison

Minutul 90+4: Final de meci! Sepsi se impune cu un neverosimil 6-0!

Minutul 86: GOL Sepsi! Bouhenna îl loveşte în careu în călcâi pe Ştefănescu. Bălaşa transformă fără emoţii.

Minutul 84: GOL Sepsi! Ştefănescu reia cu o execuţie de fineţe de la distanţă!

Minutul 63: GOL Sepsi! Ştefănescu trimite o centrare şutată. Pe respingere Kallaku reia nemarcat.

Minutul 60: Niczuly salvează spectaculos la lovitura liberă trimisă de Bouhenna.

Minutul 49: Ştefănescu reia din întoarcere puţin pe lângă vinclul porţii lui Lung.

Minutul 45+3: Pauză! Sepsi conduce cu 3-0.

Minutul 42: GOL Sepsi! Debeljuh trage, dar mingea e respinsă. Matei lasă bine pentru Păun, care reia printre picioarele lui Lung.

Minutul 35: GOL Sepsi! Ilie loveşte în careu un adversar, iar centralul dictează corect penalty. Matei transformă.

Minutul 28: Lung comite o mare eroare, Debeljuh profită, dar mingea se scurge prin faţa porţii.

Minutul 24: Robert Ion ia o acţiune pe cont propriu, pătrunde în viteză în careu, dar din unghi trage în plasa laterală.

Minutul 19: GOL Sepsi! Ştefănescu pătrunde în careu şi centrează. Ilie deviază nefericit în proprie poartă în încercarea de a respinge.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------------------

Sepsi vine după ce a obţinut o victorie şi un egal din cele două partide de pregătire şi are ca obiectiv intrarea în play-off. Covăsnenii se află pe locul 5 în Superliga, la doar un punct de Hermannstadt şi ”U” Cluj, formaţii ce se situează în afara play-off-ului.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se află pe locul 14 în clasament şi a pierdut cu 3-1 ultimul meci disputat din Superliga. Ieşenii vin după ce au câştigat singurul amical disputat în acest început de an, 4-2 cu FCU Craiova.

Partida din turul campionatului regulat dintre cele două s-a încheiat cu victoria lui Poli Iaşi, scor 1-0.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele