Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

VIDEO | Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Mediaş 3-1. Victorie obţinută cu greu de echipa din Sf. Gheorghe

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20686227/1/mszoyxnopwflm2fjzdgwyta3njm0zjvhmjvhytq3zmu0y2uymmy4-thumb.jpg

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaş s-a încheiat 3-1, după golurile marcate de  Ştefănescu M. 2', Gonzalez E. 33', Tudorie A. 83' / Junior F. 16'.

Prima repriză a început perfect pentru echipa din Sf. Gheorghe, care a marcat la prima fază, prin Ştefănescu, dar s-a văzut egalată din penalty, la câteva minute după. În minutul 33, Sepsi trece iar la conducere şi intră cu avantaj la cabine.

În a doua parte Sepsi a avut un gol anulat greşit, pe motiv de offside, dar a marcat imediat după golul 3, prin Tudorie. Pe final nu au mai fost ocazii şi echipa antrenată de Bergodi a luat cele 3 puncte.   

Sepsi Sf. Gherghe - Gaz Metan Mediaş 3-1 (Ştefănescu M. 2', Gonzalez E. 33', Tudorie A. 83' / Junior F. 16')

Echipele de start: 

  • Sepsi Sf. Gheorghe: Began - Radoslav, Tincu, Mitrea, Ispas - Fulop, Vaşvari, Eder Gonzales - Ashkovski, Tudorie, Ştefănescu
  • Rezerve: Gedo, Bălaşa, Dumitrescu, Fofana, Golofca, Bărbuţ, Nistor, Dragomir, Damaşcan
  • Gaz Metan Mediaş: Grosz - Maxim, Mathaus,Avram, Tala - Francisco Junior, Iancu - Şteau, Gaspar, Costea - Domşa
  • Rezerve: Bumbar, Câmpean, Covaci, Harfaş, Noian, Ursu

 

Minutul 90+3: Fluier final!

Minutul 87: Dublă schimbare la Sepsi, intră Nistor A. şi Gedo H. şi ies Tudorie şi Began.

Minutul 83: Gol Sepsi Sf. Gheorghe, Tudorie marchează cu noroc, după o minge care sare la el, golul este validat, deşi poziţia atacantului pare suspectă de offside.

Minutul 80: Paul Costea vede cartonaşul galben după un fault.  

Minutul 74: Schimbare la ambele echipe, la Sepsi a intră Damascan şi iese Ştefănescu, iar pentru Gaz Metan iese Junior F. şi intră Campeanu.

Minutul 70: Golul marcat de Sepsi este anulat pe motiv de offside, dar după reluare golul pare valabil.

Minutul 62: Schimbări la ambele echipe, pentru Sepsi au intrat Golofca şi Barbut şi au ieşit Ashkovski şi Fulop, iar pentru Gaz Metan au intrat Covaci R, Harfas, Ursu şi Noian şi au ieşit Iancu, Gaspar, Steaua şi Domsa.   

Minutul 62: Bogdan Mitrea vede cartonaşul galben. 

Minutul 58: Ocazie mare pentru Tudorie, acesta are o lovitură bună de cap, dar mingea trece puţin pe lângă.

Minutul 48: Bară Sepsi, Ashkovski are o execuţie splendidă, acesta trimte o scăriţă din afara careului, dar loveşte doar transversala. 

Minutul 46: A început partea a doua!

Minutul 45: Final de primă repriză!

Minutul 41: Echipa din Sf. Gherghe are o ocazie mare, Fulop rămâne singur cu portarul lui Gaz Metan, dar nu reuşeşte să îl învingă.

Minutul 33: Gol Sepsi Sf. Gherghe, Eder Gonzalez marchează cu o lovitură de cap, după centrarea excelentă a lui Ştefănescu, de pe partea stângă.    

Minutul 24: Ştefănescu vede şi el cartonaşul galben, pentru simulare.

Minutul 16: Gol Gaz Metan, Francisco Junior îl păcăleşte pe portarul lui Sepsi, de la punctul cu var şi restabileşte egalitatea.

Minutul 14: Penalty pentru Gaz Metan, după ocazia mare pe care au avut-o Medieşenii. Dimitrov a făcut henţ în careu, iar centralul acordă penlaty şi cartonaş galben pentru bulgar.  

Minutul 4: Vaşvari, jucătorul lui Sepsi, primeşte primul cartonaş galben al partidei.

Minutul 2: Gol Sepsi Sf. Gheorghe, Ştefănescu marchează simplu, după o eroare în defensiva Mediaşului.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------------------------

Echipei din Sfântu Gheorghe i-a fost întreruptă seria de victorii pe linie, etapa trecută, de Rapid Bucureşti. Astfel a căzut de pe locul 8, poziţie ce duce în play-off-ul Conference League. Sepsi are 4 victorii şi o înfrângere, adunând 33 de puncte, cu două mai puţin decât FC Botoşani, care a întrecut-o în clasament etapa trecută.

De cealaltă parte lucrurile sunt clare, Gaz Metan Mediaş se va desfiinţa la finalul acestui sezon şi e greu de crezut că vor mai aduna vreun punct până la finalul play-out-lui. Medieşenii au 6 înfrângeri în 6 meciuri, -25 de puncte în clasament şi se află pe ultima poziţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele