Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Sepsi Sfântu Gheorghe nu are emoţii cu un CFR Cluj în derivă şi merge în finala Cupei României

Cupa României Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21105839/3/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-semifinale-26-04-2023-2.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala Cupei României Betano, după ce a trecut clar în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81.

În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă.

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa lui FCSB, 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, 2-1. Rezultatele din actuala ediţie: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

A doua semifinală, Universitatea Cluj – UTA Arad, va avea loc joi, de la ora 19.00.

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

VIDEO ǀ Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj 3-0 (Păun 9, Ştefănescu 29, Rondon 81), LIVE la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Bălaşa, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Păun, Rodriguez - Gheorghe, Matei, Ştefănescu - Safranko
  • CFR Cluj: Scuffet - Braun, Yuri, Burcă, Camora - Muhar - Yeboah, Cvek, Boateng, Petrila - Janga

Minutul 90+3: Sepsi se impune cu 3-0 şi se califică în finala Cupei!

Minutul 79: GOL Sepsi! După un corner, Braun comite henţ în careu, iar VAR intervine şi centralul dictează penalty. Scuffet apără la execuţia lui Ştefănescu, dar pe respingere Rondon face 3-0.

Minutul 76: Matei pătrunde şi trage din unghi, dar Scuffet salvează de sub bara transversală.

Minutul 73: Păun prinde un şut în forţă de la distanţă. Scuffet respinge cu emoţii o minge ce s-a dus aproape de vinclu.

Minutul 45+3: Pauză! Sepsi conduce cu 2-0.

Minutul 42: Burcă faultează în careu din postură de ultim apărător şi vede cartonaşul roşu. Matei trage în bară de la punctul cu var.

Minutul 29: GOL Sepsi! Gazdele pornescu o acţiune în viteză din propriul careu, iar Ştefănescu face 2-0, cu o execuţie în forţă din 6 metri.

Minutul 17: Petrila bate scurt până la Boateng o lovitură liberă. Acesta trimite la Muhar, care reia cu capul puţin peste poartă.

Minutul 9: GOL Sepsi! După un corner, Ciobotariu deviază excelent până la Păun, care reia cu capul din 3 metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

UPDATE: CFR Cluj începe să rezolve din problemele de ordin medical, iar din lotul echipei, în această seară, va face parte şi căpitanul Mario Camora, conform Fanatik. Nu se ştie dacă va juca, doar stafful medical şi stafful tehnic ştiind dacă fundaşul poate intra fie şi câteva minute.

Astfel, Camora se întoarce în lotul campioanei după o pauză de mai bine de o lună.


La 14 aprilie, partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, din turul play-off-ului primei divizii, s-a terminat cu victoria campioanei României, scor 2-1, după ce formaţia din Sfântu Gheorghe a condus.

Ambele se întâlnesc în penultimul act al Cupei României după eşecuri în campionat. Sepsi a cedat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-2, iar CFR Cluj a pierdut pe terenul echipei Farul, scor 0-1.

Referitor la meciurile din sferturi, gazdele din această seară au trecut runda trecută de CS Mioveni, acasă, scor 4-1, iar echipa lui Dan Petrescu a învins greu FC Argeş, tot acasă, în ultimele minute, la limită, scor 1-0.

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Sepsi - CFR Cluj. Cojocaru va fi ajutat de George Neacşu şi Ciprian Danşa. În Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Szabolcs Kovacs, iar rezervă va fi Viorel Flueran. Observator a fost desemnat Augustus Constantin.

Basarab Panduru, de părere că la CFR Cluj se încheie o eră: ”E final de ciclu”

CFR Cluj nu mai are consistenţa din anii trecuţi, motiv pentru care poate pierde titlul în SuperLiga României în acest sezon. Ardelenii au cedat şi cu Farul, 0-1, într-o confruntare care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, sâmbătă.

Basarab Panduru e convins că echipa CFR Cluj trebuie să schimbe ciclul, să înceapă să înlocuiască jucătorii, mai ales că în play-off a reuşit să ia puţine puncte, prea puţine pentru o echipă care vrea să iasă campioană.

Pare că e un final de ciclu la CFR. Am impresia că sunt multe meciuri în care nu câştigă. Are 6 puncte din 15 posibile în play-off, cu o victorie, o înfrângere şi 3 egaluri. Tocmai când contează nu mai face puncte”, a declarat Panduru la Orange Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele