Ultima oră
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro
Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi

Formula 1 | Hülkenberg va părăsi Haas şi va deveni primul recrut al Audi
Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”

Ultimă oră! Transferul lui Coman în Qatar, prăbuşit? Becali a făcut anunţul: ”Poate să îmi aducă 50 de milioane şi să îl dau cu 5 milioane?”
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Sepsi şi FC Botoşani merg la barajul pentru Conference League! Rapid e marea perdantă a serii după 2-3 la Mioveni

Superliga Publicat pe 16 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20708232/2/rfc.jpg


  • Sepsi OSK şi FC Botoşani sunt câştigătoarele ultimei etape din play-out, în timp ce Rapid devine marea perdantă! Echipele antrenate de Cristiano Bergodi şi Marius Croitoru au prins cele două locuri pentru barajul de calificare în Conference League, iar speranţele europene ale giuleştenilor atârnă, acum, de Sepsi şi rezultatul ei din finala Cupei României cu FC Voluntari: dacă trupa din Covasna câştigă trofeul, Adi Mutu ar putea merge şi el la baraj!
  • Rapid stă, totuşi, şi la mâna Federaţiei, pentru că forul lui Burleanu nu a trecut în regulament şi situaţia în care echipa care câştigă Cupa va termina şi pe loc de baraj în play-out!
Când Mihai Roman II a deschis scorul devreme în Academica Clinceni - FC Botoşani, încă din minutul 12, iar Luckassen a deblocat tabela în minutul 16 din FC U Craiova - Sepsi, presiunea a ajuns exclusiv pe umerii Rapidului, liderul din play-out la startul ultimei runde. Până la pauză, Haruţ a făcut 2-0 pentru moldoveni în Şoseaua Ştefan cel Mare, iar surpriza a venit de la Sanoh, care a marcat în minutul 40 din CS Mioveni - Rapid. Incapabili să răspundă timp de o bună perioadă de timp, rapidiştii au găsit drumul spre gol în minutul 59, prin Ioniţă II, dar s-au bucurat doar zece secunde: gazdele au repus mingea în joc, Oancea a prins un şut bun, cu bara, şi a readus trupa lui Pelici în avantaj. În paralel, FC Botoşani făcea 4-0 cu Academica, iar Sepsi ajungea la 5-0 în Bănie.
 
Rapid a pus în scenă o încercare de forcing pe final, dar lipsa inspiraţiei şi precipitarea din atacul echipei lui Mutu au făcut ca formaţia care a dominat play-out-ul să rămână în afara locurilor care asigură prezenţa la primul baraj în vederea calificării în Conference League, chiar dacă Marzouk a marcat, cu noroc, pentru 2-2 în minutul 90+3, dar doar pentru ca Voinea să facă 3-2 la faza următoare! Sepsi a câştigat play-out-ul cu 42 de puncte, FC Botoşani i-a urmat, cu 41 de puncte, iar Rapidul şi ale sale 39 de puncte au rămas pe locul al treilea. Giuleştenii mai speră, însă! Pentru că un succes al lui Sepsi în finala Cupei României cu FC Voluntari, programată joi pe Giuleşti, îi poate duce şi pe ei la baraj!
 
Clasamentul final din play-out:
 
  • 1. Sepsi OSK - 42 de puncte
  • 2. FC Botoşani - 41
  • 3. Rapid - 39
  • 4. FC U Craiova - 34
  • 5. UTA Arad - 33
  • 6. CS Mioveni - 31
  • 7. Chindia Târgovişte - 26
  • 8. Dinamo - 23
  • 9. Academica Clinceni - minus 11
  • 10. Gaz Metan Mediaş - minus 38

CS Mioveni - Rapid 3-2 (Sanoh 40, Oancea 60, Voinea 90+4 / Al. Ioniţă II 59, Marzouk 90+3), live pe Prima Sport 1 

Echipele de start:

  • Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Burnea - Oancea, Vereş, Lixandru, Trif - Sanoh, Rusu, Dat
  • Rezerve: Ducan, Rădescu, Şerbănică, Panait, Coşereanu, Wright, M. Coman, Voinea, Tomczyik
  •  
  • Rapid: Moldovan - Moise, Dandea, D. Grigore, Morais - Sefer, Al. Albu, Kait, R. Ilie - Al. Ioniţă II, Vojtus
  • Rezerve: Drăghia, Goge, Finica, Crepulja, Pănoiu, Hlistei, Carnat, Ad. Bălan, Marzouk
Minutul 90+3: GOL RAPID, URMAT IMEDIAT DE UN GOL AL LUI CS MIOVENI! Incredibil, dar faza din minutul 60 se repetă: Marzouk marchează norocos pentru 2-2, cu un şut deviat, apoi Rapidul face aceeaşi greşeală. Defensiva e neatentă, Voinea şutează puternic, iar gazdele câştigă cu 3-2!



Minutul 60: GOL CS MIOVENI! Fază incredibilă: gazdele repun mingea de la mijlocul terenului, joacă în zona lui Sanoh, care-l serveşte pe Pancea, al cărui şut intră în poartă, ajutat de bară!
 

Minutul 59: GOL RAPID! Ilie prinde o minge aproape de tuşă, combină cu Marzouk şi centrează în careu, iar Alex Ioniţă II apare excelent, între cei doi fundaşi centrali şi marchează cu capul.




Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+1: Final de primă repriză!

Minutul 40: GOL CS MIOVENI! O acţiune prelungită de atac a gazdelor îl duce pe Sanoh în poziţie de şut, iar atacantul prinde un şut superb, cu stângul la colţul lung, mingea e deviată, iar Horaţiu Moldovan nu mai poate interveni.



Minutul 30: Primul moment ofensiv al gazdelor.
Sanoh rezistă duelului cu Grigore, îl driblează pe căpitanul de azi al Rapidului, centrează bine, dar Rusu întoarce neinspirat.

Minutul 19: Ocazie a Rapidului. Ilie combină frumos cu Ioniţă II, dar întârzie mult şutul şi Balaur îl blochează.



Minutul 1: A început partida!


FC U Craiova-  Sepsi 0-4 (Luckassen K. 16', Fulop I. 57', Damascan V. 66' , Golofca 72'), live pe Prima Sport 2 

Echipele de start:

  • FC ”U” Craiova: Cobrea - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Pop, Marquet - Baeten, Bauza, Van Durmen - Ondaan
  • Rezerve: Mogoşanu, Buşu, V. Achim, D. Albu, Asamoah, A. Albu, Sidibe, C. Bălan, Compagno
  •  
  • Sepsi: Began - Ashkovski, Ninaj, Tincu, Ispas - Fofana, Vaşvari, I. Fulop - Damaşcan, Luckassen, Golofca
  • Rezerve: Gedo, P. Popa, B. Mitrea, Bărbuţ, Ştefănescu, Tortella, A. Nistor, I. Dragomir, Al. Tudorie

Minutul 90: Gol Sepsi, Dragomir marchează din penalty şi stabileşte scorul final.

Minutul 72: Sepsi urcă scorul la 4-0. Golofca îl vede ieşit pe Cobrea şi îl lobează splendid din afara careului.

Minutul 66: Gol marcat de Sepsi, Damascan primeşte o centrare foarte bună de la Fulop şi înscrie după o excuţie acrobatică superbă, la care Cobrea rămâne spectator. 

Minutul 57: Gol marcat de Sepsi, Fulop a înscris cu o execuţie superbă din afara careului şi dublează avantajul echipei din Sf. Gheorghe.

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+2: Final de primă repriză!

Minutul 37: Ocazie mare pentru FC ”U” Craiova, Ondaan scapă singur, dar Began reuşeşte să apere şi îşi ţine echipa în avantaj. 

Minutul 16: Gol marcat de Sepsi, Luckassen primeşte o pasă bună şi marchează cu un şut plasat la colţul lung.



Minutul 1: A început partida!


Academica Clinceni - FC Botoşani 0-4 (Roman M. 13' 68', Haruţ D. 28', Lupeta J. 86'), live pe Prima Sport 3 

Echipele de start:

  • Clinceni: Bolboaşă - Iana, A. Ion, Cr. Ştefan, Dumitrache - Massaro, Al. Neagu, Obedeanu - Florica, Jerdea, A. Ion
  • Rezerve: Ureche, Fl. Alexandru, Lis, C. Ion, Vlăsceanu, Sterian, Melniciuc, Dima
  •  
  • Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Haruţ, Ţigănaşu - Papa, Dican, Florescu - Mateus, M. Roman II, Jaja
  • Rezerve: M. Contra, Patache, Şeroni, Dragu, Filip, D. Croitoru, Petkovski, Lupeta, Mailat

Minutul 86: Gol marcat de FC Botoşani, Lupeta reuşeşte să îl lobeze frumos pe Bolboaşă, după ce a plecat foarte bine, evitând offside-ul.

Minutul 68: Gol marcat de FC Botoşani, Mihai Roman îndeplineşte o simplă formalitate cu poarta goală, din pasa lui Mailat.

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+1: Final de primă repriză!

Minutul 28: Gol marcat de FC Botoşani, Denis Haruţ are o execuţie frumoasă din lovitură liberă şi dublează avantajul moldovenilor.

Minutul 13: Gol marcat de FC Botoşani, Mihai Roman profită de spaţiile mari din apărarea ilfovenilor şi îl învinge fără probleme pe Bolboaşă.

Minutul 4: Ocazie mare pentru Clinceni, Iulian Ştefan a fost foarte aproape să deschidă scorul, după o centrare bună în careu, dar lovitura sa de cap a fost imprecisă.

Minutul 1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele