Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

VIDEO | Sepsi - U. Craiova 3-1! Oltenii au fost în stare să înscrie doar cu mâna, iar scaunul lui Reghecampf se clatină

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20575738/2/fb-universitatea-craiova-2.jpg

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Luckassen 1‘ şi Achahbar 54‘, 61‘ pentru gazde, respectiv Koljic 8‘ pentru oaspeţi.

Koljic a înscris golul din minutul 8 cu braţul, însă reuşita a fost validată de centralul Iulian Călin.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Eder, Aganovic, Ashkovski (Golofca 68‘) – Achahbar (Bărbuţ 84‘), Luckassen (Damascan 76‘), Ştefănescu (Fofana 84‘). Antrenor: Cristiano Bergodi
 
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin (Cîmpanu 38‘), Bancu – Al. Creţu, Screciu – Gustavo (Nistor 46‘), Markovic 68‘), Vînă, Ivan – Koljic (Baiaram 67‘). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaşe galbene: Ashkovski 41‘, Dimitrov 59‘, Bărbuţ 89‘ / Gustavo 22‘

Arbitri: Iulian Călin – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – Cătălin Popa

Observator: Zoltan Szekely

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Sepsi - U. Craiova 3-1 (Lukassen 1, Achahbar 54, 61 / Koljic 8)

Echipele de start: 

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas - Eder, Aganovic, Ashkovski - Achahbar, Luckassen, Ştefănescu
  • Absenţi: I. Fulop, Bălaşa (accidentaţi), Sousa, Golofca, N. Păun, G. Dragomir (incerţi)
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
  •  
  • CSU Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu - Al. Creţu, Screciu - Gustavo, Vînă, Ivan - Koljic
  • Rezerve: Lazar, Vătăjelu, Mitran, Căpăţînă, Mateiu, Nistor, Cîmpanu, Baiaram, Markovic
  • Absenţi: Găman, Houri, Conte (accidentaţi), Roguljic (incert)
  • Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Min. 90 + 4: Fluier final! Sepsi învinge acasă Universitatea Craiova cu 3-1!

Min. 61: GOL Sepsi!  Achahbar profită de o nouă greşeală în defensiva lui Laurenţiu Reghecampf, de data aceasta a lui Vlădoiu, şi îl învinge pe Pigliacelli cu şut perfect de la aproximativ 20 de metri. 

Min. 54: GOL Sepsi! Aganovic pătrunde în careul oltenilor şi îi centrează lui Achahbar, care este pe fază şi îndeplineşte o simplă formalitate. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45 + 2: La pauză scorul dintre Sepsi şi CSU Craiova este 1-1. 

Min. 40: Ratare mare pentru CSU Craiova! Koljic nu îl poate învinge pe Niczuly din două încercări. Prima dată portarul covăsnenilor blochează, iar a doua oară vârful bosniac trimite în plasa laterală. 

Min. 36: GOL anulat eronat pentru CSU Craiova? Andrei Ivan finalizează superb un contraatac, însă brigada de arbitri îi anulează reuşita. Reluările arată că golgheterul oltenilor era într-o poziţie la limita regulamentului.

Min. 22: Gustavo (CSU Craiova) vede cartonaşul galben pentru un fault dur. 

Min. 8: GOL CSU Craiova! Marius Constantin îi pasează cu exteriorul lui Nicuşor Bancu. Fundaşul stânga îi centrează lui Koljic. Bosniacul nu poate să îl învingă pe Niczuly. Portarul lui Sepsi respinge balonul, care ricoşează în mâna lui Koljic. Iulian Călin validează golul, spre stupefacţia elevilor lui Cristiano Bergodi. 

Min. 1: GOL Sepsi! Gustavo îşi dă cu stângul în dreptul, mingea ajunge la Luckassen. Atacantul covăsnenilor îl execută pe Pigliacelli, care nu poate face nimic, deşi atinge balonul. 


Sepsi şi U. Craiova se întâlnesc în etapa a 23-a din Casa Liga 1, azi, de la 20:00. Partida se vede în direct pe Look Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Formaţia din Sfântu Gheorghe nu prea mai are şanse la play-off, iar oltenii au neapărată nevoie de victorie pentru a rămâne cu câteva puncte în zona top 6. Runda trecută, prima din Casa Liga 1 din 2022, Sepsi a pierdut partida de la Botoşani, scor 0-1, în timp ce U. Craiova a câştigat pe teren propriu cu Rapid, scor 1-0.

U. Craiova l-a cedat pe Antoni Ivanov

Dinamo a reuşit, se pare, să îl ia gratis pe Antoni Ivanov. Iniţial, oltenii solicitau 50.000 de euro în schimbul jucătorului, dar, potrivit GSP, în cele din urmă a decis să îi dea drumul fără sumă de transfer.

Ivanov urmează să semneze un contract pe doi ani cu ”câinii” şi va fi prezenat până la derby-ul cu FCSB, de duminică, de la 20:00, transmis în direct pe postul Look Sport+ şi pe platforma PrimaPlay.ro.

Transfer între U. Craiova şi Sepsi

Transferul lui Mihai Bălaşa, de la Universitatea Craiova la Sepsi, l-a supărat pe Gică Hagi, cel care avea un acord de principiu cu fundaşul central pe care l-a mai avut sub comandă la începuturile carierei acestuia. În ultimul moment, însă, Bălaşa a ales să meargă în Covasna!

După ce a ieşit din graţiile lui Reghecampf, Bălaşa a devenit un nume interesant pentru Gică Hagi, cel care-l apreciază încă de pe vremea când juca la Viitorul. "Regele" l-a chemat la Ovidiu pentru a se bate cu Larie şi Ghiţă pentru un post de titular, dar Bălaşa a avut alte planuri, fiind convins, în cele din urmă, de către cei de la Sepsi. O mutare care nu i-a picat bine lui Hagi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri