Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Sepsi – UTA 0-0. Egal fără multe ocazii mari în primul meci al zilei în SuperLiga

Superliga Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20803216/2/sps.jpg


Sepsi OSK şi UTA Arad au deschis ziua de duminică din SuperLigă cu un egal, 0-0, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii, care au jucat în superioritate numerică pe finalul meciului, rămân neînvinşi în noua ediţie de campionat şi se pregătesc de meciul cu Djurgardens, de joi, din manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League.
 
Confruntarea din Covasna l-a prins pe Bergodi cu gândul la returul cu Djurgardens, iar oaspeţii puteau deschide scorul încă din secunda 54, când Niczuly a fost forţat să aibă o intervenţie inspirată la şutul lui Postolachi. Otele (32) a irosit o şansă decentă, apoi cel mai fierbinte moment al meciului s-a petrecut în primul minut de prelungiri al primei reprize, când Batha şi Tudorie au avut un duel la limită în careu, gazdele au cerut penalty, dar arbitrul George Vidican şi colegii din camera VAR au lăsat jocul liber.
 
Dacă prima repriză a avut un ritm mai degrabă modest, partea a doua a avut mai multe de oferit. Postolachi (47) a rata o ocazie mare în minutul 47, când lovitura sa de cap din centrul careului s-a dus direct în braţele lui Niczuly, apoi Sepsi a cerut un al doilea penalty după un presupus henţ în careu al lui Benga (50), şi acesta nedat de Vidican. Damaşcan (61) şi Jobello (63) au ratat alte ocazii importante, apoi Dobrescu (78) a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben primit după o intrare dură la Golofca.
 
Pe final, Hoxallari (85) le-a dat emoţii propriilor colegi după o intervenţie neinspirată la şutul lui Golofca, apoi Bărbuţ (87) a trimis, cu stângul, peste poarta lui Florin Iacob, semnând ultimul moment periculos al gazdelor.
 
Sepsi ajunge, astfel, la al treilea egal în primele patru etape din SuperLiga 2022/2023, strângând al şaselea punct. UTA rămâne cu patru, dar obţine primul punct stagional departe de propriul teren. Etapa viitoare, Sepsi merge pe terenul lui FC Voluntari, iar UTA va primi vizita Universităţii Cluj.

VIDEO | Sepsi - UTA 0-0

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Păun, Rodriguez (Aganovic 56) , Matei - I. Gheorghe (Golofca 65), Tudorie (Rondon 65), Damaşcan (Bărbuţ 66)
  • Rezerve: Began, Ispas, Mitrea, Renta
  •  
  • UTA: Iacob - Vukcevic, Chindriş, Benga (Hoxallari 57), Dobrescu - Cascini, Batha - Otele (Jobello 56), F. Matei (Stahl 65), Şteau (Isac 64) - Postolachi (Keşeru 65)
  • Rezerve: Balauru,  Negoescu,, Maxim, Ademi
Minutul 87: Altă ocazie a gazdelor. Bărbuţ trage puternic cu stângul, iar mingea nu se duce mult peste poarta lui Iacob.



Minutul 85: Sepsi, aproape de gol. Golofca primeşte de la Aganovic, trage cu stâmgul, iar Hoxallari intervine imprudent şi le oferă emoţii colegilor.



Minutul 79: Oaspeţii rămân în zece! Dobrescu îl calcă pe Golofca, vede al doilea cartonaş galben şi e trimis la cabine de arbitrul George Vidican.



Minutul 73: Golofca, salvator! Hoxallari reia bine cu capul după o centrare din corner, dar Golofca respinge de la prima bară, apoi blochează şi reluarea lui Cascini.



Minutul 71: UTA e din nou periculoasă. Un carambol se creează după un corner, Cascini nu poate finaliza, iar Golofca înlătură pericolul.

Minutul 63: Şansă a arădenilor. Rezerva Jobello scapă pe un contraatac rapid, trece de Ninaj, dar trage peste.



Minutul 61: Damaşcan are şansa unei finalizări din poziţie excelentă, dar Iacob se întinde bine şi respinge în lateral.



Minuul 56: Primele schimbări. Bergodi renunţă la Rodriguez pentru a-l introduce pe Aganovic, Poenaruîiscoate pe Otele şi Benga, accidentat, pentru a miza pe Jobello şi Hoxhallari.

Minutul 50: Sepsi cere al doilea penalty. Matei centrează din stânga, Benga preia mingea, iar jucătorii gazdelor cer penalty pentru henţ. George Vidican se comportă la fel ca în finalul primei reprize şi lasă jocul liber.



Minutul 47: Şansă a oaspeţilor. Postolachi se demarcă bine în centrul careului, reia cu capul, dar o face pe direcţia lui Niczuly şi goalkeeper-ul reţine.

Minutul 46: Restart în repriza a doua.

Minutul 45+1: Gazdele cer penalty! Tudorie se prăbuşeşte în careu după un duel cu Batha, dar arbitrul George Vidican nu arată penalty. Faza e analizată şi cu VAR, iar decizia rămâne în picioare.



Minutul 32: Otele ajunge în poziţie bună, dar finalizează dezamăgitor.

Minutul 24: Batha face un fault din spate la mijlocul terenului, ia al patrulea cartonaş galben în trei meciuri şi o jumătate de repriză şi devine primul fotbalist din SuperLiga 2022/2023 suspendat pentru cumul de avertismente.

Minutul 16: Jocul e întreupt preţ de câteva zeci de secunde după o ciocnire între Dumitrescu şi Vukcevic.

Minutul 12: Prima ocazie a gazdelor. Dumitrescu urcă bine în flancul stâng, trage la colţul lung, dar şutul său deviat de Vukcevic e respins de Iacob în corner.



Minutul 1: Postolachi trage bine din careu, dar Niczuly respinge.

16:00: Start joc în Covasna!
 
În confruntarea dintre cele două echipe ardelene, Sepsi porneşte cu prima şansă. Trupa din Sfântu Gheorghe vine după două remize (2-2 la Craiova, cu CSU, respectiv 1-1 la Ploieşti, cu Petrolul) şi o victorie categorică cu FC Argeş, 4-0, în runda a doua.
 
De cealaltă parte, UTA a pierdut clar deplasările de la Piteşti (0-2) şi Voluntari (0-3), dar a reuşit să câştige la fel de clar cu Petrolul, 2-0, la Arad.
 
Înaintea confruntării de duminică, Sepsi e a şaptea în clasament şi are 5 puncte, iar UTA se află pe locul 10, cu 3 puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele