Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

VIDEO | Sevilla - Barcelona 0-3! Catalanii au ştiut să îşi facă uşor un meci început modest

La Liga Publicat pe 3 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20840762/13/profimedia-0719219655.jpg

Barcelona s-a impus fără prea mari emoţii, în direct la Prima Sport 2, în etapa a 4-a din La Liga. Catalanii au învins Sevilla la scor de neprezentare, deşi primele 20 de minute au fost dominate copios de andaluzi.

Chiar în minutul 21, Raphinha a introdus balonul cu capul în poarta goală, după ce anterior un lob de efect al lui Robert Lewandowski a fost respins de pe linia porţii.

Simbolul lui Bayern Munchen a profitat de assist-ul lui Kounde, în minutul 36, şi a ajuns la al 5-lea gol stagional în La Liga, egalându-l în clasamentul golgheterilor pe Aspas de la Celta Vigo.

În minutul 50, Kounte şi-a trecut în cont al doilea asssit împotriva fostei sale echipe. Garcia a avut de îndeplinit doar o simplă formalitate, ceea ce a stabilit scorul final al partidei: Sevilla - Barcelona 0-3. 

În urma acestui rezultat, Barcelona a urcat pe locul 2 în La Liga cu 10 puncte, la două lungimi de lidera Real Madrid, care are punctaj maxim după 4 etape.

Sevilla rămâne cu un singur punct şi riscă să pice de pe locul 17, ultimul de menţinere în prima ligă spaniolă, în funcţie de rezultatele pe care le vor înregistra formaţiile Getafe şi Valladolid. 

Sevilla – Barcelona 0-3 (Rapfinha 21, Lewandowski 36, Garcia 50)

Echipele de start:

  • Sevilla: Bounou - Montiel, Nianzou, Gudelj, Acuna - Fernando, Rakitic, Jordan - Lamela, En-Nesyri, Isco
  • Rezerve: Dmitrovic, Delaney, Carmona, Dolberg, Mir, Flores, Navas, Papu Gomez, Salas, Suso, Telles, Torres
  • Antrenor: Julen Lopetegui
  • Barcelona: Ter Stegen - Araujo, Kounde, Eric García, Balde - Gavi, Busquets, Pedri - Dembele, Lewandowski, Raphinha
  • Rezerve: Pena, Alba, Christensen, De Jong, Depay, Fati, Kessie, Pique Pjanic, Roberto, Tenas, Torres
  • Antrenor: Xavi

Min. 90 + 3: Fluier final! Sevilla este învinsă pe teren propriu de Barcelona, scor 0-3!

Min. 80: O nouă ocazie pentru Barcelona! De data aceasta, De Jong trimite un şut plasat foarte aproape de vinclu de la marginea careului de 16 metri, poziţie centrală. 

Min. 73: Ocazie de 4-0 pentru Barcelona! Lewandowski încearcă din nou un lob, însă de această dată Bounou stă pe picioare şi opreşte execuţia. Mingea ajunge cu şansă la De Jong, care din câţiva metri trage în blocajul unui apărător andaluz.

 

Min. 62: Ocazie de 4-0 pentru Barcelona! Portarul Bounou îi refuză cel puţin pentru moment a treia dublă lui Robert Lewandowski în La Liga, cu un reflex foarte bun. 

Min. 52: Ocazie Sevilla! Ter Stegen are o intervenţie bună în doi timpi la o ocazie mare a gazdelor de a reveni în joc.

Min. 50: GOL Barcelona! Kounde recentrează cu capul pentru Garcia, care pune latul şi îndeplineşte o simplă formalitate ducând scorul la 3-0 pentru catalani.

Min. 46: A doua repriză începe cu un atac periculos al andaluzilor, însă catalanii reuşesc să scape cu faţă curată şi să îşi păstreze avantajul de 2 la 0.

Min. 45 + 7: Se termină prima repriză! Catalanii îi conduc pe andaluzi cu 2-0. Spre final, au avut şansa de 3-0, însă Dembele a fost egoist faţă de Lewandowski.

Min. 36: GOL Barcelona! Lewandowski ajunge la al 5-lea gol în La Liga, după o pasă excelentă livrată de Kounde.

Min. 31: Ocazie pentru Barcelona! Dembele driblează, însă execuţia sa nu este cadrată pe spaţiul porţii.

Min. 28: Gavi (Barcelona) vede cartonaşul galben.

Min. 21: GOL Barcelona! Raphinha introduce balonul cu capul în poarta goală, după ce anterior un lob al lui Lewandowski a fost respins de andaluzi de pe linia porţii. 

Min. 18: Ocazie mare pentru Sevilla! Ter Stegen are o intervenţie crucială singur cu En-Nesyri. Chiar dacă tuşierul a ridicat fanionul, cel mai probabil VAR ar fi validat un eventual gol.

 

Min. 16: Isco trimite peste poartă din câţiva metri. Fostul jucător al Realului se afla oricum în afara jocului. 

Min. 12: Lamela marchează pentru andaluzi, însă golul său este anulat pe motiv de ofsaid. Xavi, antrenorul catalanilor, a văzut cartonaşul galben. 

Min. 9: Dembele (Barcelona) vede cartonaşul galben.

Min. 5: Ocazie mare pentru Sevilla! Isco îi pasează lui Rakitic, care trimite balonul pe lângă ter Stegen, însă Araujo reuşeşte să respingă balonul in extremis.

Min. 1: A început meciul!


Sevilla – Barcelona, partidă din etapa a 4-a din La Liga, se dispută în această seară, de la 22:00, LIVE pe Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Catalanii au şapte puncte după primele trei runde, fiind fără eşec până acum. De partea cealaltă, Sevilla are doar un punct.

Barcelona a început sezonul din Spania cu două victorii, 4-1 cu Real Sociedad şi 4-0 cu Valladolid, şi un rezultat de egalitate, 0-0 cu Vallecano, în chiar prima etapă. Sevilla nu a câştigat până acum, având doar o remiză, 1-1 cu Valladolid, şi două eşecuri, 1-2 cu Osasuna şi 1-2 cu Almeria.

Ultimul meci dintre Barcelona şi Sevilla, din sezonul trecut, din aprilie, de pe terenul catalanilor, s-a terminat cu victoria gazdelor, la limită, scor 1-0.

Moment emoţionant pentru Robert Lewandowski! Starul polonez va înfrunta cu Barcelona Bayern în grupele UCL

La primul sezon de la plecarea sa de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski va da piept cu echipa la care a cunoscut cele mai bune rezultate din cariera sa. Barcelona, noua sa echipă, va întâlni în grupele Ligii Campionilor formaţia bavareză, în urma tragerii la sorţi.

Bayern Munchen – Barcelona a devenit deja un clasic al UCL. În toate cele 11 întâlniri dintre cele două echipe, nemţii s-au impus de 8 ori, spaniolii de două ori şi o singură partidă s-a terminat la egalitate.

Sezonul trecut chiar, Bayern Munchen a învins de două ori în grupe Barcelona la scor de neprezentare. De notorietate rămâne, însă, victoria cu 8-2 a bavarezilor din august 2020, în faza sferturilor. Printre cei care au înscris s-a numărat şi Lewandowski, care, de altfel, cu 69 de goluri este cel mai bun marcator din istoria lui Bayern, din UCL.

344 de goluri şi 72 de pase decisive a reuşit Robert Lewandowski pentru Bayern Munchen, în 375 de apariţii oficiale. 

Inter Milano şi FC Viktoria Plzen sunt celelalte echipe din Grupa C, care vor juca împotriva formaţiilor Bayern Munchen şi Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele