Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

VIDEO | Sheffield United - Manchester City 2-1. ”Cetăţenii” au obţinut cu emoţii victoria şi au maximum de puncte după primele trei etape din Premier League

Premier League Publicat pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21296533/4/profimedia-0800498457.jpg

Manchester City s-a impus cu 2-1 în faţa lui Sheffield United, într-un meci contând pentru etapa a treia din Premier League. ”Cetăţenii” sunt singura echipă din campionatul englez cu maximum de puncte.

Erling Haaland a deschis scorul pentru campioana Angliei şi a Europei, în minutul 63, dintr-un assist al lui Jack Grealish. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 85, când a marcat Jayden Bogle. Bucuria lui Burnley a durat doat trei minute, pentru că Foden a pasat şi Rodri a înscris golul victoriei pentru City, în minutul 88. Echipa lui Guardiola are 9 puncte din trei etape şi conduce în clasamentul din Premier League.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

VIDEO | Sheffield - Manchester City 1-2 (Bogle J. 85' / Haaland E. 63', Rodri 88')

Echipele de start:

  • Sheffield United: Foderingham - Robinson, Egan, Ahmedhodzic - Baldock, Norwood, Souza, Hamer, Osborn -  Traore - Osula
  • Manchester City: Ederson - Walker, Ake, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Silva, Alvarez, Grealish - Haaland

Min. 90+7: Final de meci! Cetăţenii” au obţinut cu emoţii victoria şi au maximum de puncte după primele trei etape din Premier League.

Min. 88: GOOOL marcat de Manchester City! Walker a recuperat şi i-a trimis lui Foden, acesta ratează preluarea, dar balonul ajunge la Rodri şi spaniolul trimite mingea în poartă.

Min. 85: GOOOL marcat de Sheffield! Walker a pierdut mingea prea uşor în propriul careu, iar balonul ajunge la Bogle, care înscrie cu un şut în forţă la colţul lung.

Min. 63: GOOOL marcat de Manchester City! Grealish l-a găsit excelent pe Erling Haaland, iar atacantul a deschis scorul cu o lovitură de cap. 

Min. 61: O noua şansă pentru ”cetăţeni”! Kovacic l-a servit superb pe Haaland, dar execuţia norvegianului este parată de  Foderingham.

Min. 50: Ocazie mare pentru Manchester City! Walker a trimis în careu, dar Haaland nu a reuşit să cadreze şutul pe poartă.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 37: Manchester City a ratat deschiderea scorului! Erling Haaland nu a punctat din penalty, nimerind doar bara din dreapta porţii.

Min. 27: Ocazie mare pentru Manchester City! Haaland a protejat excelent, iar mingea a ajuns la Alvarez, al cărui şut a fost parat senzaţional de Foderingham.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Campioana Angliei este favorită certă în partida de duminică. Manchester City a acumulat şase puncte în primele două etape şi nu a primit gol, în vreme ce nou-promovata Sheffield nu are niciun punct şi a marcat doar un gol.

Cele două echipe s-au întâlnit recent în semifinalele FA Cup. În urmă cu cinci luni, City s-a impus cu 3-0, Mahrez marcând toate golurile.

La acest meci, pe bancă nu va sta Guardiola. Antrenorul spaniol a suferit recent o opreaţie la spate şi va rata cel puţin două partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele