Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO ǀ Show total în Manchester United - Arsenal! Echipa lui Ronaldo a câştigat cu 3-1, dar ”tunarii” au controlat partida până în minutul 66

Manchester United Publicat pe 4 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20845732/2/man-utd-arsenal.jpg

Manchester United a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, echipa Arsenal, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Premier League, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Este prima înfrângere stagională pentru formaţia londoneză.

Manchester United a condus cu 1-0 după reuşita noului sosit, Antony (min. 35), care a fructificat pasa lui Marcus Rashford, dar a fost egalată în minutul 60 după golul lui Bukayo Saka. Marcus Rashford a întors însă soarta meciului cu o dublă, în minutele 66 şi 75, iar Manchester  United, învingătoare cu scorul de 3-1, i-a administrat lui Arsenal prima înfrângere a sezonului.

Antrenorul Erik ten Hag l-a introdus în teren şi pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a intrat în minutul 58, înlocuindu-l pe Antony.

Arsenal rămâne pe primul loc în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Manchester United se află pe poziţia a cincea, cu 12 puncte.

În al doilea meci disputat duminică, Brighton – Leicester City s-a terminat 5-2 (Thomas 10 autogol, Caicedo 15, Trossard 64, Mac Allister 71 penalti, 90+7 / Iheanacho 1, Patson Daka 33).


Meciul în format live-text + video cu cele mai importante faze 

Manchester United – Arsenal 3-1 (Antony 35; Rashford 66, 75 / Saka 60)

Echipele de start:

  • Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - McTominay, Eriksen - Sancho, Bruno, Antony - Rashford;
    Rezerve: Dubravka, Heaton, Lindelof Maguire, Shaw, Casemiro, Fred, Elanga, Ronaldo;
    Antrenor: Erik ten Hag;
  • Arsenal: Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Xhaka, Lokonga - Saka, Odegaard, Martinelli - Jesus;
    Rezerve: Turner, Tomiyasu, Cedric, Holding, Tierney, Smith Rowe, Vieira, Marquinhos, Nketiah;
    Antrenor: Mikel Arteta;

Min. 90+5: Final de meci! Man. United se impune cu 3-1!

Min. 90+2: Smith Rowe, intrat între timp pe teren, trage peste poartă din afara careului, după o pasă greşită cu umărul a lui Ronaldo.

Min. 86: Arsenal nu mai arată la fel de bine după ce Man. United a marcat golul al doilea. Au căzut psihic jucătorii lui Arteta, care par resemnaţi cu primul eşec al sezonului.

Min. 75: GOOOL Man. United! Se descurcă excelent la mijlocul terenului Ronaldo, mingea ajunge la Bruno Fernandes, care îi pasează superb lui Eriksen. Nordicul pătrunde în careu şi îi pasează în faţa porţii lui Rashford, iar decarul face dubla. 3-1 pentru Man. United.

Min. 72: Arsenal revine în atac după câteva minute în care Man. United a avut posesia. Un şut trimis de Jesus din afara careului, lateral stânga, se duce puţin pe lângă poarta lui de Gea. Portarul lui Man. United, fără replică.

Min. 66: GOOOL Man. United! Rashford readuce echipa în avantaj, după o pasă printre a lui Fernandes.

Min. 60: GOOOL Arsenal! Saka restabileşte egalitatea pentru ”tunari”, meritat!

Min. 55: Saka centrează din stânga, iar balonul cade pe transversală. Arsenal domină clar în aceste minute, Man. United iese greu din propria jumătate.

Min. 52: Ocazii uriaşe pentru Arsenal, care trece de două ori pe lângă gol! În primă fază Odegaard luftează inexplicabil din careul mare, după care faza continuă şi Saka trage pe lângă dintr-o poziţie bună.

Min. 46: Se reia meciul! 

Min. 45+3: Final de primă parte, Man. United conduce cu 1-0. 

Min. 45+2: Arsenal termină repriza în atac. Cu toate acestea, formaţia lui Mikel Arteta nu mai trimite periculos pe poarta lui de Gea.

Min. 35: GOOOL Man. United! Când nimeni nu se aştepta, Antony marchează pentru gazde, la primul meci în tricoul englezilor. Pasă foarte bună a lui Rashford.

  • Antony e cel mai scump transfer al verii! El a fost adus de Man. United de la Ajax, pentru 95 de milioane de euro.

Min. 32: Ce şansă pentru Arsenal! Martinelli reia cu capul după o centrare excelentă a lui Odegaard, dar de Gea e imperial şi scoate cu o mână. Presiune din partea ”tunarilor” în această perioadă de joc.

Min. 29: Fără mari şanse de poartă în ultimele minute, ”bătălia” se dă mai mult la mijlocul terenului, dar partida e fragmentată şi de câteva faulturi.

Martinelli intră în careu din partea stângă, centrează pe jos, iar de Gea respinge foarte bine de lângă bară, cu piciorul, în corner.

Min. 12: Arsenal marchează, Martinelli primeşte o pasă excelentă de la Saka şi îl învinge cu un şut din careu pe De Gea, dar golul e anulat pe motiv de fault. Odegaard îi pusese piedică lui Eriksen la mijlocul terenului, iar prin intervenţia VAR reuşita nu e validată.

Min. 8: Eriksen, şansă mare de gol! Antony centrează din dreapta, la bara a doua, nordicul reia din prima, dar puţin pe lângă poarta lui Ramsdale. Arsenal, ocazie importantă şi pentru ea. Martinelli trage peste din preajma punctului de la 11 metri. 

Min. 1: Începe partida de pe Old Trafford.


Cele mai importante faze ale meciului precum golurile, ratările, paradele spectaculoase, momentele tensionate de joc sau deciziile VAR vor fi redate în format live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

După 5 etape din Premier League, Arsenal este singura echipă care a câştigat fiecare meci pe care l-a disputat. Lidera Angliei va încerca să îşi păstreze invincibilitatea în faţa unui adversar care a început prost campionatul, însă care a reuşit să se redreseze. Manchester United a pierdut în primele două etape, dar a bifat ulterior 3 victorii consecutive.

Bilanţul ultimelor 10 confruntări directe între cele două formaţii de tradiţie din Anglia este unul echilibrat. 4-3-3: ”tunarii” s-au impus de 4 ori, ”diavolii roşii” de 3, iar alte 3 meciuri s-au terminat la egalitate.

Echipele probabile:

  • Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Malacia - Casemiro, Eriksen - Sancho, Fernandes, Ronaldo - Rashford
  • Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Xhaka, Lokonga - Saka, Smith Rowe, Martinelli - Jesus
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri