Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

VIDEO | Situaţie critică pentru Rednic! Iaşul pierde la Voluntari, 0-1, şi retrogradarea e aproape

Superliga Publicat pe 21 iun 2020
mail-share icon Email

FC Voluntari a învins, duminică, Poli Iaşi, scor 1-0, urcat pe locul al doilea în play-out şi l-a trimis pe Mircea Rednic într-o situaţie critică. Singurul gol al meciului a venit în minutul 17, după un penalty transformat de Marian Căpăţână.

FC Voluntari - Poli Iaşi 1-0 (Căpăţînă pen. 17)

  • FC Voluntari: Cojocaru - Belu-Iordache, Paşcanu, C. Achim (Balaur 72), Kocic - Capaţînă, Pablo de Lucas, I. Gheorghe (Gorobsov 72) - Simonovski (Eric 82), Ţiră (Sanoh 61), Măţan (Al. Vlad 82)
  • Rezerve: Râmniceanu - Armaş, Borţoneanu, Tudorie
  • Poli Iaşi: Rusu - Cabral (Popadiuc 78), Klimavicius, Frăsinescu, S. Şerban - Grădinaru, Breeveld (De Iriondo 78), Passaglia, Horşia (Platini 52) - Omoh, Luckassen (Andrei Cristea 71)
  • Rezerve: Axinte - Bourama, Mihalache, Onea, Zaharia
Mihai Teja s-a prezentat la întâlnirea cu antrenorul care i-a fost mentor şi care l-a avut secund la mai multe echipe cu un moral ridicat, după seria de opt meciuri la rând fără înfrângere. Ilfovenii au început tare, Iaşul nu şi-a găsit ritmul, iar când Klimavicius l-a faultat în careu pe Simonovski (minutul 17), Istvan Kovacs nu a avut decât opţiunea unui penalty. Transformată sigur de Căpăţînă, lovitura de pedeapsă a dus meciul într-o zonă care-i convenea lui Teja, aflat la meciul cu numărul 100 în Liga 1.
 
FC Voluntari a continuat să domine, iar primul răspuns al moldovenilor a venit abia ăn minutul 37, când execuţia lui Grădinaru, cu dreptul la colţul lung, a trecut puţin pe lângă bară.

Şi norocul a fost Strâmb

Pe măsură ce timpul a trecut, Teja s-a preocupat de defensivă şi de închiderea spaţiilor, iar Iaşul a avut posesia. Omoh a ratat o ocazie mare în minutul 61, când nu a nimerit jumătatea de poartă rămasă goală de un Cojocaru prins pe contre-pied, Rusu a scos de sub bară şutul lui Măţan (minutul 77), iar evenimentul finalului de meci l-a avut în prim-plan pe Andrei Cristea. Dar şutul din careu al veteranului a lovit doar bara lui Cojocaru şi Rednic şi ai lui se văd puşi, acum, într-o situaţie în care opţiunile sunt foarte, foarte limitate.
 
Dacă FC Voluntari îşi continuă marşul spre salvare, are 21 de puncte şi ocupă locul al doilea în play-out, Poli e ultima, cu doar 15 puncte, din cinci meciuri jucate. Mai rău e că Dinamo, echipa de pe locul şapte are 17 puncte şi trei meciuri mai puţin jucate, iar Academica, formaţia de pe locul de baraj, are 17 puncte şi un meci în minus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele