Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Situaţie tot mai complicată pentru Dică la Mioveni. ”Mi-era teamă că vor veni meciurile cu presiune”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21085166/1/nicolae-dica-cs-mioveni.jpg

Chindia Târgovişte a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, într-un meci etapa a doua din play-out-ul Superligii.

În minutul 6 al meciului de la Mioveni, Popadiuc a înscris pentru Chindia cu un şut centrare din afara careului, arbitrul Bogdan Dumitrache a validat golul si a asteptat confirmarea VAR, dar după cinci minute de consultari, golul a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid.

Oaspeţii au marcat totuşi în minutul 52, prin Căpuşă, şut de la marginea careului, şi Chindia s-a impus cu 1-0.

Situaţia este complicată pentru formaţia lui Nicolae Dică, care rămâne pe ultimul loc. Tehnicianul speră ca revirimentul să vina la meciul cu Sepsi, din Cupa României.

”Mi-era teamă că vor veni meciurile cu presiune. În primele două jocuri din play-out asta s-a întâmplat. Vom încerca să obţinem punct sau puncte.

Nu mai trebuie să spunem că vom face 3,4,6 puncte. Trebuie să reuşim să dăm gol. Dacă primim cinci goluri, să dăm şi noi trei patru. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă personalitate.

(n.r. meciul de Cupă cu Sepsi) Vom merge la Sfântu Gherorghe şi vom încerca să facem surpriza.

(n.r. viitorul său la Mioveni) Eu am contract până în vară. Deocamdată mai avem un meci în Cupă şi şapte în campionat”
, a declarat Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele