Ultima oră
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”
Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA

VIDEO | Slavia Praga – Olomouc 3-1, pe Look Sport. Stanciu a jucat până în minutul 87

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19897811/2/stanciu.jpg

Slavia Praga a câştigat meciul de pe teren propriu cu Sigma Olomouc, scor 3-1, în direct pe Look Sport, în etapa a 15-a din campionatul Cehiei. Mijlocaşul Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 87.

Slavia Praga a beneficiat de două lovituri de la 11 metri, dar Stanciu nu a executat niciuna dintre ele, în mod surprinzător.

Olomouc a deschis scorul în minutul 15, prin Breite, dar Slavia a egalat rapid, prin Kudela, din penalty, în minutul 19.

În minutul 38, gazdele au primit un alt penalty. Kuchta a ratat, dar a fost atent şi a înscris după ce portarul a respins mingea în faţă.

În minutul 62, Slavia Praga şi-a dublat avantajul, după reuşita lui Kuchta.

Slavia Praga rămâne singura echipă neînvinsă din campionatul Cehiei şi are un avans de şase puncte în fruntea clasamentului, dar şi un meci restant.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19897811/1/clasament-slavia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele