Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Slavia Praga - Rangers 1-1. Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au fost decisivi! Sfertfinalista Europa League se decide la Glasgow, peste o săptămână

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20060031/9/profimedia-0596802519.jpg

Slavia Praga a remizat pe teren propriu cu Glasgow Rangers, scor 1-1, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport. Nicolae Stanciu a înscris pentru echipa cehă, în timp ce Ianis Hagi a oferit pasa de gol pentru reuşita scoţienilor.

A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe au irosit ocazii imense de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru Slavia Praga.

În minutul 7, Nicolae Stanciu a reuşit unul dintre cele mai frumoase goluri ale serii în Europa League: şut către vinclu, de la marginea careului.

În minutul 27, Kuchta putea să dubleze avantajul gazdelor, dar a fost semnalizat în ofsaid, într-o poziţie foarte bună.

În minutul 30, execuţia suprinzătoare a lui Provod, din lovitură liberă, nu l-a păcălit pe experimentatul portar McGregor, care a intervenit la colţul scurt.

În minutul 34, Nicolae Stanciu a fost aproape de gol, şutul său de la marginea careului trecând pe lângă poartă.

Rangers a înscris la prima fază periculoasă din prima repriză. În urma unei lovituri libere, mingea a ajuns la Ianis Hagi, care a centrat excelent în câţiva metri pentru Helander, care a înscris fără emoţii.

Ianis Hagi nu s-a mai remarcat în repriza a doua şi a fost înlocuit în minutul 63.

Scoţienii au fost mai insistenţi în actul secund şi puteau să preia conducerea în minutul 65, când Kent, cel care l-a înlocuit pe Ianis Hagi, a şutat excelent din careu, dar portarul Kolar a intervenit senzaţional şi a respins mingea de sub transversală.

Nicolae Stanciu a avut probleme la genunchi, după un contact cu Morelos. În cele din urmă, mijlocaşul a fost înlocuit în minutul 76, fiind aplaudat de către toţi colegii.

În minutul 86, Slavia Praga a cerut un penalty, dar Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue.

Slavia Praga a ratat o ocazie imensă în minutul 90, când lovitura de cap a lui Masopust a fost parată miraculos de către McGregor.

S-a încheiat 1-1, iar Rangers este favorită să se califice în sferturile de finală ale Europa League, în returul de pe teren propriu, programat pe 18 martie.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele