Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Sofiane Diop s-a lovit la genunchi după ce a sărbătorit golul marcat cu OM. Thierry Henry, reacţie savuroasă

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21007915/1/dipa.png

Atacantul Sofiane Diop s-a lovit la genunchiul stâng, în timp ce a sărbătorit golul marcat pentru OGC Nice la partida cu Olympique Marseille, scor 3-1, duminică. Thierry Henry, consultant pentru Prime Video, a râs pe seama jucătorului echipei din Nisa.

Atacantul a deschis scorul, duminică seară, împotriva celor OM (3-1) pe Orange-Vélodrome. Pentru a sărbători, fostul monegasc a vrut să alunece pe genunchi. Din păcate, jucătorul a ratat ceea ce şi-a propus şi s-a rostogolit pe gazon. Această cădere i-a provocat o sângerare la genunchiul stâng.

Prezent în platoul Prime Video la sfârşitul meciului, Thierry Henry nu a ezitat să râdă de Diop.

Henry a comentat imaginile oferite de canal în prezenţa jucătorului de 22 de ani. „Puteai măcar să te prefaci că nu te doare”, a spus fostul internaţional. „Ah, dar pe moment m-am frecat la genunchi”, a răspuns Diop zâmbind. „Îmi pare rău pentru el”, a spus, la rândul său, Jérôme Alonzo, unul dintre comentatorii întâlnirii.

Meciul a contat pentru etapa a 22-a a campionatului Franţei.

 Marquer un but c’est une chose, le célébrer en est une autre !

Thierry Henry n’épargne pas @SofianeDiop après sa célébration ratée.#Ligue1UberEats #OMOGCN pic.twitter.com/r5MTyuhIeF

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele