Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

VIDEO | Sorescu nu-i uită pe fanii lui Dinamo: "Dacă mi-au dat tricoul jos înseamnă că nu meritam să-l port!"

FCSB Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email


Deian Sorescu şi-a adus aminte de perioada petrecută la Dinamo şi a transmis că nu simte nicio urmă de regret ca urmare a transferului la FCSB. Fundaşul lateral a făcut referire la cel mai urât moment al carierei, cel în care fanii din Şoseaua Ştefan cel Mare l-au dezbrăcat de tricoul lui Dinamo.
 
În decembrie 2021, Sorescu era de trei ani şi jumătate la Dinamo şi era liderul echipei aflate într-o situaţie grea. După 1-2 la Mioveni, fanii l-au dezbrăcat de echipament şi au aruncat tricoul pe jos, iar gestul nu i-a picat deloc bine internaţionalului român. La venirea la FCSB, Sorescu a făcut referire la acel episod:
 
"Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.
 
Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele (n.r. - din partea fanilor dinamovişti). Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.
 
Au fost momente grele la Dinamo şi am muncit pe burta goală. Nu m-a întrebat de ratele pe care le am. OK, suntem fotbalişti, avem salarii mai mari, dar nu înseamnă că trebuie să luăm banii la 3-4 luni! Să fii înjurat de oricine, să nu ştie dacă tu ai ce să mănânci. E foarte greu. Asta m-a durut cel mai mult. Iar eu pe Dinamo am ajutat-o, am venit gratis, am plecat pe bani. Dar acum sunt la FCSB şi voi lupta pentru această echipă. Am vorbit deja şi cu fanii FCSB-ului, m-au încurajat, mi-au zis că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi cu drag", a declarat Sorescu, duminică, după meciul amical FCSB - Pogon Szczecin 0-2.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele