Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

VIDEO | Spaniolii vor să-l menţină pe Gane antrenor la Dinamo! Couto: "Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639931/3/couto-dinamo-1-1024x683.jpg

Dinamo are trei victorii la rând, fără gol primit, în Liga 1 şi Cupa României! După succesul din deplasare cu FC Argeş, scor 1-0, directorul general al 'roş-albilor', Alex Couto Lago, a declarat că Ionel Gane va rămâne antrenorul principal al echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. În acelaşi timp, Couto aşteaptă banii din partea lui Pablo Cortacero, la începutul săptămânii viitoare.

La Piteşti, Juan Camara a înscris pentru Dinamo în minutul 7, cu un şut senzaţional de la mijlocul terenului.

Din minutul 58, Dinamo a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Andrei Radu.

În minutul 90, piteştenii au cerut penalty, după o intervenţie a fundaşului Ricardo Grigore asupra lui Stephan Drăghici.

"Am făcut un meci bun, jucătorii au dat totul. Îl felicit pe Jerry Gane pentru ce a făcut azi. Am dezvoltat un joc bun în ultimele meciuri, iar astăzi am confirmat cu un nou meci bun.

Cred că Jerry Gane a făcut o treabă foarte bună. Contra s-a descurcat foarte bine în cea mai grea situaţie. Trebuie să-i mulţumim. Dar cel mai important este că jucătorii s-au descurcat foarte bine azi.

Avem un antrenor, este Jerry Gane şi va rămâne el. Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm. Trebuie să primim banii din Spania, îl aşteptăm pe Pablo Cortacero săptămâna viitoare", a spus Alex Couto Lago, la finalul partidei de la Piteşti.

Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu două victorii consecutive.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele