Ultima oră
FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu

VIDEO | Spectacol la superlativ în Premier League! Liverpool câştigă cu 4-3 în faţa lui Tottenham, după ce fuseseră egalaţi în prelungiri

Premier League Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21107017/2/profimedia-0772934180.jpg

Liverpool s-a impus cu 4-3 în faţa lui Tottenham, într-un meci contând pentru etapa 34 din Premier League. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

”Cormoranii” au condus cu 3-1 la pauză, dar s-au văzut egalaţi în minutul 90+3, în urma reuşitei lui Richarlison. Fanii lui Liverpool au trecut în doar un minut de la agonie la extaz, când Jota a erupt tribunele de pe ”Anfield” cu golul său care i-a adus victoria lui Liverpool.

Liverpool – Tottenham 4-3 (Jones C. 3', Diaz L. 5', Salah M. (p) 15', Jota D. 90+4' / Kane H. 39', Son 77', Richarlison 90+3')

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Jones - Salah, Gakpo, Diaz
  • Tottenham: Forster - Romero, Dier, Davies - Porro, Skipp, Hjolbjerg, Perisic - Kulusevski, Son - Kane

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 90+4: GOOOL marcat de Liverpool! Diogo Jota este eroul ”cormoranilor”, după ce a înscris golul de 4-3, profitând de apărarea adormită a lui Spurs.

Min. 90+3: GOOOL marcat de Spurs! Richarlison profită de mingea excelentă venită de la Son şi egalează cu trei minute înainte de final.

Min. 77: GOOOL marcat de Tottenham! Romero trimite o minge lungă şi îl lasă pe Son singur cu Alisson, iar acesta o readuce pe Tottenham în joc.

Min. 55: Incredibil! Tottenham loveşte bara de două ori într-un minut! Primul a fost Son, a cărui execuţie a nimerit stâlpul din partea dreaptă, iar apoi Romero dă în bara din stânga porţii.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 41: Ocazie mare a lui Spurs! Kulusevski a scăpat înspre poarta lui Alisson, dar brazilianul reuşeşte să respingă spectaculos.

Min. 39: GOOOL marcat de Tottenham! Perisic a reuşit o trecere superbă şi i-a pasat excelent lui Kane, care micşorează diferenţa de pe tabelă.

Min. 15: GOOOL marcat de ”cormorani”! Romero îl faultează pe Gakpo în careu, iar centralul nu stă pe gânduri şi acordă lovitură de la 11 metri. Salah transformă penalty-ul fără emoţii.

Min. 5: GOOOL marcat de Liverpool! Salah trimite pentru Gakpo, iar olandezul îl serveşte perfect pe Diaz, care face 2-0.

Min. 3: GOOOL marcat de Liverpool! Arnold cemntrează perfect pe spaţiu liber, unde Jones apare perfect şi deschide scorul cu un şut la colţul lung. 

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Liverpool a reuşit să treacă de West Ham în runda trecută, pe teren advers, 2-1. Formaţia lui Jurgen Klopp are trei victorii la rând, mai înregistrând şi victorii cu Leeds, scor 6-1, şi Nottingham, scor 3-2.

Tottenham a cedat cu 1-6 pe terenul lui Newcastle runda precedentă şi are două eşecuri la rând. A mai cedat şi cu Bournemouth, scor 2-3.

În turul campionatului, la 6 noiembrie 2022, confruntarea dintre Tottenham şi Liverpool s-a terminat 1-2. În clasament, înainte de startul rundei actuale, Liverpool e pe locul 5, cu 53 de puncte, iar Tottenham e pe 6, cu acelaşi punctaj.

Jude Bellingham, la Liverpool?

Managerul clubului Liverpool, Jurgen Klopp, a comparat discuţiile despre transferuri pentru sume exorbitante cu un copil de cinci ani care cere un Ferrari de Crăciun, relatează BBC.

Comparaţia lui Klopp a venit în contextul în care Liverpool ar dori achiziţionarea mijlocaşului Jude Bellingham, însă un eventual transfer al jucătorului de 19 ani de la Borussia Dortmund ar putea costa peste 100 de milioane de lire sterline.

”Nu putem avea şase jucători într-o vară, toţi pentru 100 de milioane de lire sterline”, a spus el.

”Nu suntem copii! Când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari, nu zici: <<Oh, asta e o idee bună!>>  Eventual zici:  <<Nu, este prea scump şi oricum nu poţi conduce>>. Dacă acest copil este nefericit toată viaţa pentru că nu poate obţine un Ferrari, ar fi o viaţă cu adevărat tristă.

Dar vezi ce poţi face şi te descurci cu asta. Ce avem nevoie şi ce ne dorim, încercăm absolut totul pentru a-l obţine, dar sunt momente în care trebuie să accepţi că nu poţi avea un lucru sau altul, aşa că te dai la o parte şi faci lucruri diferite”, a subliniat Klopp.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele