Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

VIDEO ǀ Spectacol pe Cluj Arena! Peste 10.000 de persoane asistă la ”U” - UTA. Oaspeţii au o galerie consistentă

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21108256/1/ucj-fani.png

”U” Cluj – UTA, a doua semifinală din Cupa României, se vede în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 19:00. Runda trecută, în sferturi, au trecut la limită de FC Hermannstadt, respectiv FC U Craiova.

Atmosferă superbă în tribunele de pe Cluj Arena, unde sunt prezenţi peste 10.000 de fani! Galeria oaspete are peste 1.000 de susţinători, care încearcă să ţină piept ”şepcilor roşii”.

Ardelenii lui Ioan Ovidiu Sabău au învins, la Sibiu, FC Hermannstadt, cu scorul de 2-1. De partea cealaltă, trupa pregătită de Mircea Rednic, numit recent în funcţie, a trecut de FC U Craiova, la Arad, cu scorul de 1-0.

Cele două adversare din această seară s-au întâlnit recent, în play-out-ul SuperLigii României, la începutul lunii aprilie, la Arad. A învins UTA, scor 2-0. Anterior s-au întâlnit în decembrie 2022, în returul sezonului regular, pe Cluj Arena, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

În campionat, înaintea confruntării de azi, Universitatea Cluj a câştigat duelul cu CS Mioveni, de pe teren propriu, scor 1-0, iar UTA a cedat pe terenul Chindiei Târgovişte, scor 1-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele