Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO | Spectacol total în Champions League! Real Madrid s-a calificat cu mari emoţii, după 1-1 cu Leipzig. Manchester City s-a impus cu 3-1 şi merge mai departe

Champions League Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21512806/2/profimedia-0854377390.jpg

Manchester City a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea daneză FC Copenhaga, calificându-se în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În al doilea meci al serii, echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate cu formaţia germană RB Leipzig, scor 1-1, şi merge mai departe în competiţie.

Campioana Angliei şi a Europei, Manchester City a început în forţă meciul de pe City of Manchester Stadium, şi conducea cu 2-0 în minutul 9, după reuşitele care au purtat semnăturile lui Akanji (min. 5) şi Julian Alvarez (min. 9). Danezii au reintrat în joc în minutul 29, când a marcat Elyounoussi, însă Haaland a stabilit, în minutul 45+3, scorul pauzei şi al meciului. Chiar dacă City a controlat repriza secundă, nu s-a mai înscris şi echipa lui Guardiola s-a impus cu 3-1, calificându-se pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu 6-2 scor cumulat în cele două manşe ale optimilor.

La Madrid, Real venea cu avantajul de 1-0 din tur, dar meciul a fost disputat, cu un final pe muchie de cuţit. Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 65, dar oaspeţii au reuşit să egaleze după numai trei minute, prin Willi Orban. Dani Olmo a lovit bara în minutul 90+2, însă meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, şi madrilenii merg în sferturi cu 2-1 scor cumulat.

În sferturi s-au mai calificat PSG şi Bayern Munchen.

Real Madrid - RB Leipzig 1-1 (Vinicius Jr. 65' / Orban W. 68')

Echipele de start:

  • Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos, Camavinga - Bellingham, Vinicius Jr
  • Rezerve: Kepa, Gonzalez - Modric, Rodrygo, Joselu, Vasquez, Ceballos, Garcia, Diaz, Guler
  •  
  • RB Leipzig: Gulacsi - Henrichs, Orban, Lukeba, Raum - Olmo, Haidara, Schlager, Simons  - Openda, Sesko
  • Rezerve: Blaswich, Zingerle - Lenz, Bitshiabu, Elmas, Poulsen, Seiwald, Baumgartner, Jatta, Kampl

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 90+2: Ocazie iemnsă pentru Leipzig! Dani Olomo a lovit transversala, după ce a trimis un lob surpinzător.

Min. 68: GOOOL marcat de Leipzig! Raum a centrat excelent, iar Orban a redus diferenţa la general la doar un gol.

Min. 65: GOOOL marcat de Real Madrid! Bellingham l-a servit ideal pe Vinicius, iar brazilianul a deschis scorul fără probleme.

Min. 63: Ocazie mare pentru Real Madrid! Rodrygo a trecut pe lângă deschiderea scorului.

Min. 46: A început a doua parte! 

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 42: Ocazie mare pentru Leipzig! Şutul lui Openda a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 16: Ocazie mare pentru Leipzig! Openda a primit ideal în profunzime, dar şutul atacantului a trecut pe lângă poarta apărată de Lunin.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Real Madrid s-a impus la limită în partida tur din Germania, scor 1-0, prin reuşita lui Brahim Diaz, din minutul 48. În LaLiga, madrilenii sunt lideri şi au remizat în ultima etapă pe terenul Valeniciei, scor 2-2.

De cealaltă parte, RB Leipzig va încerca să întoarcă rezultatul pe Bernabeu. Nemţii ocupă locul 5 în Bundesliga, iar în ultima etapă au câştigat categoric pe terenul lui Bochum, scor 4-1.

Manchester City - Copenhaga 3-1 (Akanji M. 5, Alvarez J. 9', Haaland E. 45+3' / Elyounoussi M. 29')

Echipele de start: 

  • Manchester City: Ederson – Lewis, Akanji, Ruben Dias, Gvardiol – Rodri, Alvarez, Kovacic – Nunes, Haaland, Bobb
  • Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Stones, Ake, De Bruyne, Silva, Sergio Gomez, Foden, Wright, Susoho, Hamilton
  •  
  • Copenhaga: Grabara – Ankersen, Jelert, Vavro, McKenna, Diks – Froholdt, Oskarsson, Clem – Achouri, Elyounoussi
  • Rezerve: Runarsson, Buur, Sorensen, Mattsson, Larsson, Cornelius, Boilesen, Meling, Hojlund, Bardghji

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 46: A început a doua parte! 

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 45+3: GOOOOL marcat de Manchester City! Haaland s-a debarasat de apărarea adversă şi a înscris fără probleme.

Min. 29: GOOOL marcat de Copenhaga! Elyounoussi a redus din diferenţă în urma unei faze superbe, la care Oskarsson l-a servit superb.

Min. 9: GOOOL marcat de Manchester City! Alvarez a dublat avantajul echipei sale, cu largul concurs al portarului advers.

Min. 5: GOOOL marcat de Manchester City! Akanji a deschis scorul, cu un şut din prima, din centrarea excelentă a lui Alvarez.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

În partida tur, Manchester City s-a impus fără probleme, scor 3-1 şi sunt ca şi calificaţi în sferturi. În Premier League, trupa lui Pep Guardiola ocupă poziţia secundă, la un punct de liderul Liverpool, iar în ultima etapă au învins-o pe rivala din oraş, Manchester United, scor 3-1.

De cealaltă parte, Copenhaga va avea parte de o partidă extrem de complicată pe Etihad. În campionatul intern, danezii se află pe locul 4, la 3 puncte de liderul Midtjylland, pe terenul căreia a pierdut în ultima etapă, scor 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri