Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Spectacol total în Premier League. Liverpool – Brighton 3-3, ”cormoranii” scapă victoria printre degete. Crystal Palace – Chelsea 1-2, londonezii dau lovitura în ultimele minute

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20875394/12/profimedia-0727326230.jpg

Liverpool a scăpat victoria printre degete, în faţa lui Brighton şi a obţinut doar un egal, 3-3. ”Cormoranii” reuşiseră să întoarcă scorul de la 2-0, la 3-2.

Brighton a dominat total începutul de partidă şi a reuşit să puncteze de două ori prin Trossard, dar golul marcat de Firmino în prima repriză a dat semnalul unei reveniri de excepţie a trupei lui Jurgen Klopp.

Firmino şi apoi autogolul lui Webster au făcut ca scorul să fie în favoarea lui Liverpool în minutul 63, dar Trossard a spulberat fericirea fanilor de pe ”Anfield” cu golul său, marcat cu câteva minute înainte de final.

”Cormoranii” coboară pentru moment pe locul 9 şi au în acest sezon de Premier League doar două victorii din şapte meciuri, în timp ce ”pescăruşii” rămân momentan pe locul 4 cu 14 puncte adunate.

Liverpool - Brighton, 3-3 (Firmino R. 34', 54', Webster A. (a) 63' / Trossard L. 4', 18', 83')

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas (Milner 59') - Henderson (Elliott 59'), Fabinho, Thiago - Salah, Firmino (Jota 75'), Carvalho (Diaz L. 46').
  • Brighton: Sanchez - Veltman, Dunk, Webster - Estupinan (Lallana 76'), MacAllister, Caicedo, March - Gross (Mitoma 65'), Trossard - Welbeck.

Min. 90+6: Final de partidă!

Min. 84: GOL marcat de Brighton, Trossard face ”hattrick-ul”, în urma unui şut puternic la colţul lung.

Min. 74: Ocazie mare pentru Brighton, Welbeck trimite foarte bine cu capul, dar Alisson are o intervenţie senzaţională şi respinge.

Min. 63: GOL marcat de Liverpool, Webster îşi trimite mingea în proprie poartă, în urma unui corner executat excelent de Alexander-Arnold.

Min. 54: GOL marcat de Liverpool, Roberto Firmino înscrie superb, din pasa lui Diaz, după ce şi-a păcălit adversarul.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 34: GOL marcat de Liverpool, Firmino reduce din diferenţă, după ce a profitat de pasa superbă a lui Salah.

Min. 18: GOL marcat de Brighron, acelaşi Trossard face ”dubla”, în urma unui şut în forţă la colţul lung.

Min. 4: GOL marcat de Brighton, Trossard marchează din pasa lui Welbeck, în urma unei erori în apărarea lui Liverpool. 

Min. 1: A început partida!

Partida Liverpool - Brighton, din etapa a 9-a din Premier League, va avea loc de la ora 17:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Liverpool nu îşi mai permite paşi greşiţi în campionat, după egalul din Merseyside derby, 0-0 cu Everton. Echipa lui Klopp se află pe poziţia a opta în campionat, în timp ce adversara sa din această după-amiază se află pe locul patru.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Chelsea s-a impus în deplasarea de la Crystal Palace cu 1-2, după ce au fost conduşi încă din startul meciului. Londonezii au dat lovitura în ultimele minute ale meciului.

”Vulturii” lui Patrick Vieira au deschis scorul în minutul 7, prin Edouard, dar s-au văzut egalaţi în minutul 39 de Aubameyang, care a înscris un gol splendid din întoarcere. După o repriză a doua dominată de Chelsea, echipa lui Potter a smuls victoria în minutul 90 cu reuşita superbă a lui Gallagher din afara careului.

Chelsea se află pe locul 5 pentru moment, iar Graham Potter a obţinut prima sa victorie de când a preluat echipa din Londra. De cealaltă parte ”vulturii”sunt pe locul 16 cu doar 6 puncte, adunate în şapte meciuri.

Crystal Palace - Chelsea 1-2 (Edouard O. 7' / Aubameyang P. 39', Gallagher C. 90')

Echipele de start:

  • Chelsea: Kepa; James, Thiago Silva, Fofana, Chilwell, Mount, Jorginho (c) (Loftus-Cheek), Kovacic, Havertz, Aubameyang,
  • Crystal Palace: Guaita; Clyne (Tomkins 44'), Ward (c), Guehi, Mitchell, Eze, Doucoure, Olise, J Ayew, Edouard, Zaha

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 90: GOL marcat de Chelsea, Gallagher are o execuţie senzaţională din afara careului, iar londonezii sunt foarte aproape să dea lovitura.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+6: Final de primă repriză!

Min. 39: GOL marcat de Chelsea, Aubameyang înscrie un gol superb din întoarcere şi egalează scorul.

Min. 7: GOL marcat de Crystal Palace, Edouard reuşeşte să deschidă scorul din pasa lui Ayew.

Min. 1: A început partida!

Partida Crystal Palace - Chelsea, din etapa a 9-a din Premier League, va avea loc de la ora 17:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele