Ultima oră
Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World
Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial” Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial”
Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric” Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric”
După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea” După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea”
”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul ”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul
Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris

VIDEO ǀ Spectacol total în Sepsi – FCSB 2-5! ”Roş-albaştrii” s-au impus de o manieră clară, într-un meci cu reuşite superbe

FCSB Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21323755/11/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 5-2, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Bucureştenii au început lansat la Sf. Gheorghe, cu două goluri superbe înscrise de Şut (min. 7) şi Darius Olaru (min. 11). După pauză, Safranko a redus din diferenţă în minutul 52, dar oaspeţii au refăcut diferenţa de două goluri în minutul 58, prin Florinel Coman.

După numai două minute a înscris Alimi şi scorul a devenit 2-3. A urmat golul înscris de Octavian Popescu, în minutul 69, după ce a ridiculizat apărarea adversă, iar în minutul 75 Djokovic a stabilit scorul final, dintr-un penalti transformat cu siguranţă.

FCSB s-a impus cu 5-2 şi conduce în clasament cu 25 de puncte. Sepsi este pe locul 7, cu 12 puncte.

Sepsi – FCSB 2-5 (Safranko P. 51', Alimi I. 60' / Şut A. 6', Olaru D. 11', Coman F. 57', Popescu O. 69', Djokovic D. (p) 75')

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu, Kecskes, Ninaj, Fl. Ştefan - C. Matei, Alimi, Francisco Junior - Oroian, Safranko, R. Varga
  • Rezerve: D. Moldovan - I. Gheorghe, Damaşcan, Bălaşa, Renta, Aganovic, Kallaku, Rondon, Debeljuh
  •  
  • FCSB: Şt. Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru - Miculescu, Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad - V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Oct. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluţă, Radaslavescu, Djokovic

Min. 90+4: Final de meci! ”Roş-albaştrii” s-au impus de o manieră clară, într-un meci cu reuşite superbe

Min. 75: GOOOL marcat de FCSB! Băluţă a fost faultat în careu, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri. Djokovic a transformat fără emoţii penalty-ul şi a dus scorul la 5-2.

Min. 69: GOOOL marcat de FCSB! Florinel Coman îl angajează pe Octavian Popescu, iar mijlocaşul a demonstrat de ce are numărul 10, după ce a ridiculizat apărarea covăsnenilor şi a înscris cu un şut în forţă.

Min. 60: GOOOL marcat de Sepsi! Cosmin Matei l-a găsit perfect pe Alimi, iar macedoneanul a redus diferenţa de pe tabelă.

Min. 57: GOOOL marcat de FCSB! Coman a fost servit perfect de Olaru, iar atacantul a punctat fără probleme pentru 3-1.

Min. 51: GOOOL marcat de Sepsi! Safranko a punctat cu poarta goală la finele unei faze superbe, la care covăsnenii au plecat cu mingea din apărare şi Varga a pasat decisiv.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 28: Sepsi a lovit bara! Oroian a centrat perfect în careu, iar Varga trimite în bara laterală a porţii apărate de Târnovanu.

Min. 11: GOOOL marcat de FCSB! Darius Olaru a primit de la Popescu şi a trimis un voleu superb, la care Niczuly a fost un simplu spectator.

Min. 6: GOOOL marcat de FCSB! Adrian Şut recuprează mingea în jumătatea adversă, înaintează şi trimite un şut plasat din afara careului.

Min. 5: Ocazie mare pentru ”roş-albaştrii”! Compagno are o lovitură de cap periculoasă, dar mingea trece peste poartă.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lidera din Superligă cu 22 de puncte urmează să dea un test extrem de important în faţa unui adversar incomod, după ce joi s-a împiedicat în restanţa din etapa a 5-a cu Hermannstadt (2-2) şi l-a pierdut pe Dawa, suspendat din cauza cartonaşului roşu care a schimbat soarta partidei.

Cu toate acestea, chiar dacă formaţia covăsneană a demonstrat în ultimii ani că este o trupă solidă, FCSB se poate lăuda în faţa lui Sepsi cu 4 victorii consecutive în ultimele 4 întâlniri directe din campionatul României.

Elevii lui Liviu Ciobotariu promit însă să le facă viaţa grea jucătorilor pregătiţi de Elias Charalambous. Sepsi nu dezamăgeşte nici în stagiunea curentă cu 12 puncte obţinute în 7 meciuri disputate şi un golaveraj de 8-4, având cea mai bună defensivă din ţară.  

Echipele probabile:

  • Sepsi OSK (4-2-3-1): Niczuly - D. Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, Oteliţă - Alimi, N. Păun - Aganovic, R. Varga, C. Matei - Safranko 
  • Rezerve: D. Moldovan, Fl. Ştefan, Kecskes, J. Rodriguez, Damaşcan, Oroian, Francisco, Debeljuh, R. Varga 
  • Absenţi: Ştefănescu (suspendat)
  • Antrenor: Liviu Ciobotariu
  •  
  • FCSB (4-3-3): Târnovanu - V. Creţu, Haruţ, Ngezana, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman 
  • Rezerve: A. Vlad, Panţîru, Miculescu, Lixandru, Al. Băluţă, Pantea, Radaslavescu, Djokovic
  • Absenţi: Chiricheş (accidentat), Cr. Ganea (incert), Dawa (suspendat)
  • Antrenor: Elias Charalambous

Sursa foto: Sport Pictures           

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele