Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

VIDEO | Spectacolul din La Liga revine la Look Sport! Real Madrid începe campionatul cu Deportivo Alaves, de la ora 23:00. Echipa probabilă a ”galacticilor”

Real Madrid Publicat pe 14 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20360551/1/real-madrid-20211.jpg

La Liga revine pe canalele Look Sport! Un nou sezon, în care Real Madrid va încerca să cucerească titlul. Primul duel al fostei campioane a Europei e cu Deportivo Alaves, azi de la ora 23:00, pe Look Sport.

Real Madrid începe prima etapă cu mari probleme, având nu mai puţin de cinci jucători accidentaţi, printre care şi câţiva importanţi. Carvajal, Ceballos, Kross, Mendy şi Odriozola nu pot fi recuperaţi până la ora de start a partidei cu Deportivo Alaves.

Însă, la prima vedere, Real nu ar trebui să aibă emoţii în faţa unei echipe care a scăpat la limită de retrogradae, cu două locuri peste linia roşie, la patru puncte. Ce-i drept, în această vară, în partidele amicale, madrilenii nu s-au descurcat prea bine. Au făcut un egal, 0-0 cu AC Milan, şi au cedat cu Rangers, cu 1-2.

Duelul cu italienii a fost ultimul înaintea confruntării din La Liga, din prima etapă, iar Ancelotti a trimit pe teren următorul 11:

  • Courtois – Lucas, Nacho, Alaba, Marcelo – Modric, Casemiro, Isco – Bale, Jovic, Rodrygo.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele