Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

VIDEO ǀ Spectacolul lui Nicolae Stanciu continuă în China! Pasă superbă semnată de român

Stranieri Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20745672/1/yzbhzdyzndc5mwq2nze0zjg5zmzkn2y3owq1mzzkza-thumb.jpg

Nicolae Stanciu continuă să facă spectacol în campionatul Chinei. Internaţionalul român şi-a trecut o nouă pasă de gol în cont pentru Wuhan Three Towns, după ce în precedentele 4 partide pe care le-a disputat în Superliga chineză a marcat de două ori şi a furnizat alte două pase decisive.

În minutul 24 al confruntării echipei sale cu Shanghai Port, din etapa a 5-a, Nicolae Stanciu i-a aşezat perfect pe cap balonul lui Hang Ren din lovitură liberă. Ren nu a iertat şi a dus scorul la 2-0 pentru Wuhan Three Towns. Anterior, scorul fusese deschis în minutul 10 de către Marcao.

Cherif Ndiaye, în minutul 57, a redus din diferenţă pentru Shanghai Port şi a stabilit scorul final al partidei.

După 5 etape disputate în campionatul Chinei, Wuhan Three Towns este lideră neînvinsă cu 13 puncte rezultate din 4 victorii şi un singur egal.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele