Ultima oră
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”

VIDEO | Steaua - Csikszereda, 0-4. Formaţia lui Daniel Opriţa a fost făcută KO în Ghencea

Liga II Publicat pe 23 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20828680/1/3a.jpg

Steaua a pierdut, marţi seara, meciul de pe teren propriu cu formaţia FK Csikszereda, scor 0-4. A fost ultima partidă disputată în cadrul etapei a treia din Liga 2.

Lovitura de start simbolică a meciului a fost dată de Ştefan Iovan, fostul căpitan al echipei Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni, de la Sevilla, din 1986. Ştefan Iovan a împlinit astăzi vârsta de 62 de ani.

Ciucanii au deschis scorul în minutul 15, prin Peter Gal-Andrezly, iar în al doilea minut de prelungire al primei părţi au făcut 2-0 prin golul lui Soufiane Jebari. În minutul 56 acelaşi Jebari a reuşit dubla înscriind din cădere. Scorul final a fost stabilit de Richard Jelena, cu un şut din afara careului, în minutul 84.

A fost prima victorie a sezonului pentru FK Miercurea Ciuc şi prima înfrângere suferită de CSA Steaua.


Steaua – FK Csikszereda 0-4 (Gal-Andrezly 15; Jebari 45+2, 56; Jelena 84) 

Echipele de start:

  • Steaua: Dincă – D. Oroian, Walace, Gugu, Corbu – Ad. Popa, Enceanu, Balgiu, Bodişteanu – Chunchukov, Chipirliu
    Rezerve: H. Iancu – Calestru, Al. Sima, Bustea, Em. Pacionel, Şt. Pacionel, Al. Sabău, Ius. Răducan, A. Trică
    Antrenor: Daniel Opriţa
  • FK Csikszereda: Gyenge – Gal-Andrezly, M. Kovacs, Kelemen, Apro – Ivanovici, L. Kovacs, Panos, Jebari – El-Sawy, Jelena
    Rezerve: Moga – Nemanic, R. Takacs, Vita, Csiszer, Schieb, Bărăbaş, T. Suciu, Csuros
    Antrenor: Francisc Dican

Min. 90+3: Final de meci. 

Min. 84: GOOOL Csikszereda! Jelena punctează cu un şut din afara careului.

Min. 73: Meciul e întrerupt din cauza scandărilor xenofobe venite din galeria Stelei. Chipirliu merge să discute cu oamenii din peluză.

Min. 56: GOOOL Csikszereda! Jebari face dubla şi duce scorul la 3-0 în Ghencea. Fanii Stelei continuă să susţină echipa.

Min. 46: Începe repriza a doua în Ghencea. 

Min. 45+2: Final de primă parte în Ghencea. Oaspeţii conduc cu 2-0, marcând la puţinele acţiuni periculoase.

Min. 45+2: GOOOL Csikszereda! Reuşită foarte frumoasă a lui Jebari, care se distrează cu Balgiu.

Min. 44: Steaua atacă, dar tot Csikszereda e aproape să înscrie. El-Sawy reia cu capul, după o centrare, dar Dincă prinde în doi timpi.

Min. 25: Steaua, aproape de egalare! Enceanu trage de la peste 20 de metri, mingea se duce în bară.

Min. 15: GOOOL FK Csikszereda! Eroare colectivă mare în apărarea Stelei, ciucanii deschid scorul prin Gal-Andrezly, care punctează cu un şut din careu lângă bară.

Min. 10: Steaua are posesia, dar până acum nu are mari şanse de gol la poarta ciucanilor. Formaţia lui Dican iese cu greu din propria jumătate. Enceanu trage de la peste 20 de metri, dar Gyenge reţine fără probleme.

Min. 1: Începe partida! 


Pe 4 august 2021, Steaua şi Csikszereda Miercurea Ciuc se înfruntau în ceea ce avea să intre în istorie drept primul meci oficial jucat pe noul stadion Ghencea, partidă pe care militarii o câştigau graţie unui gol marcat de Bogdan Chipirliu. La 55 de săptămâni distanţă, cele două echipe vor sta faţă în faţă pentru 90 de minute incomparabil mai puţin tensionate, dar foarte importante.

La startul unui sezon în care presiunea pusă de ultraşi pe umerii conducătorilor echipei e la cote uriaşe, Steaua nu a reuşit să-şi mulţumească pe deplin suporterii nici din punct de vedere sportiv. După un 1-1 dezamăgitor pe Ghencea contra celor de la Metaloglobus, trupa lui Daniel Opriţa s-a întors cu toate cele trei puncte de la Slatina, unde a câştigat cu 2-1, dar prestaţia roş-albaştrilor nu l-a mulţumit pe antrenor. Cu atât mai mult nu le-a plăcut nici suporterilor!

Dacă Steaua a strâns patru puncte din primele două meciuri chiar şi fără să impresioneze, Csikszereda Miercurea Ciuc are un start slab de stagiune, 1-2 în deplasare cu Unirea Dej şi 0-1 pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Partida de marţi seară va fi doar a doua din istorie, anul trecut Steaua mergând în play-off-ul de promovare, iar Miercurea Ciuc în play-out.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele