Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ştefan Târnovanu, exces de zel după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj

FCSB Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

Ştefan Târnovanu, portarul echipei FCSB, a avut un mesaj direct pentru Farul după ce echipa lui a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, CFR Cluj, scor 1-0. Poate şi pentru a pune presiune pe adversari, jucătorul vicecampioanei a afirmat că FCSB va merge la victorie pe terenul Farului în runda care vine, pentru a fi doar la mâna ei în lupta pentru cucerirea titlului.

Deşi nu a vrut să dezvolte ideea până la capăt, Ştefan Târnovanu a declarat că s-a săturat ca toată lumea să tragă cu Farul. Dacă FCSB va învinge în partida următoare, atunci e ca şi campioană. În acest moment, formaţia lui Gică Hagi mai are un punct avans peste trupa din Bucureşti

Singurul cuvânt pentru acest meci, senzaţional. Începând de la suporteri, au creat o atmosferă senzaţională, am avut pielea de găină. Mă bucur că le-am făcut o bucurie foarte mare. Mergem cu gândul la victorie cu Farul, să nu fie echipa campioană aşa cum au zis. Să le stricăm bucuria şi să ne bucurăm noi aici peste două săptămâni.

Am vorbit toată săptămâna, am plecat de la ideea să nu luăm gol. Dacă nu luăm gol, cu siguranţă vom marca, pentru că avem în faţă nişte jucători senzaţionali. Prima repriză a fost de tatonare, dar nu au avut ocazii, nu au ajuns la poartă. A fost acea bară deviată. Am avut emoţii, dar şansa se mai şi întoarce.

Dacă în ultimele etape am simţit că toată lumea trage cu cei Farul, în această seară, Dumnezeu le-a aşezat frumos, am câştigat. Mai avem două meciuri, le vom câştiga şi vom fi campioni. Mergem peste o săptămână la ei, ne dăm viaţa, câştigăm şi nu mă mai interesează restul.

Cât am jucat eu cu CFR, au avut ocazii, singurele oportunităţi au fost din auturi. Mă bucur că am ţinut poarta intactă. Toată echipa a făcut un meci perfect.

Vreau să le mulţumesc fanilor. Cred şi sper şi îi rog ca la meciul cu Rapid să fie stadionul plin. Când Steaua (n.red. FCSB) a câştigat ultimul campionat, eu eram copil de mingi la iasi. Am trăit bucuria alături de ei şi sper să o facem din nou acum”, a spus Târnovanu.

Florinel Coman a prins curaj după ce a răpus CFR Cluj. Reacţia fotbalistului de la FCSB

Florinel Coman a avut un mesaj puternic după ce FCSB a trecut de CFR Cluj, scor 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, şi speră la un titlu dorit de ani de zile. A adus victoria în urma golului reuşit în debutul primei părţi şi a afirmat, la final, la interviuri, că e momentul ca echipa sa să iasă campioană.

Coman nu vrea ca FCSB să stea la mâna rezultatelor şi e convins că o victorie în runda următoare, cu liderul Farul, o va face, în mare măsură, câştigătoare a titlului. Din perspectivă individuală, mijlocaşul a afirmat că e într-un moment bun şi că e încântat de faptul că poate ajuta echipa, ceea ce nu s-a întâmplat, de exemplu, sezonul trecut.

Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine A fost un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat. Nu a fost un joc slab în prima repriză, am avut două ocazii. Am dorit să demonstrăm că ne dorim să fim campioni şi nu ne e frică de lucrul ăsta. Cred că s-a văzut şi la TV, ei au venit aici mai mult pentru egal, dar noi am câştigat.

La gol a fost o pasă extraordinară a lui Darius, am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar, am avut timp să mă duc în lateral şi să dau la poartă. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren, sunt într-o formă bună dar nu contează individualizările, trebuie să câştigăm.

Sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o echipă foarte dificilă. 42.000 de mii de oameni în tribună au venit să vadă FCSB, să vadă o victorie şi să ne vadă campioni”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului câştigat de FCSB duminică seara, scor 1-0, împotriva echipei CFR Cluj.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele