Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO | ”Ştiam că are calităţi bune cu mingea”. Gică Hagi a dat lovitura cu un jucător

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21473499/2/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024-1.jpg

Farul Constanţa a câştigat acasă pe teren propriu, scor 1-0, cu FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă.

La finalul partidei, Gică Hagi a vorbit la superlativ despre Ronaldo Deaconu, marcator al unicului gol.

”Regele” a vorbit şi despre transferul lui Aioani la Rapid, cedat pentru 400.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer al portarului.

”Îl ştiam foarte bine pe Ronaldo Deaconu. A fost la noi în academie, a fost apreciat. Ştiam că are calităţi bune cu mingea. Acum s-a pus la punct, e disponibil să muncească.

E un mijlocaş ofensiv care are şi creativitate, picioare bune. Trebuie să crească în rezistenţă. A făcut doar o săptămână antrenament cu noi. A dus 70 de minute.

(n.r. transferul lui Aioani la Rapid) Şi eu voiam mai mulţi bani, dar piaţa dictează. Noi ne bucurăm că tot ce am zis despre el s-a întâmplat. Am ajuns campioni cu el! Să se ducă mai sus, iar bonusul rămas să vină la noi, să ne mai aducă un leu”
, a explicat Hagi.

În clasament, echipa lui Gheorghe Hagi este pe locul 4, cu 36 de puncte. FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele