Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

VIDEO | Stoican vede partea plină a paharului, după înfrângerea cu ”U” Cluj. ”Îmi dă speranţe că va fi bine”

FC Botoșani Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

FC Botoşani a pierdut confruntarea cu ”U” Cluj, scor 2-0, şi are şanse minime în acest moment să mai ajungă în play-off. Partida a putu fi urmărită pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Flavius Stoican e dezamăgit că echipa sa nu a reuşit să puncteze pe tabelă, deşi au avut ocazii bune în a doua parte a jocului. Tehnicianul moldovenilor a vorbit şi despre starea groaznică a gazonului de la Cluj.

Ştiam că e o echipă foarte bună, sunt supărat pentru că în repriza a doua am controlat jocul şi nu am reuşit să marcăm. În prima repriză au avut ei controlul, au înscris după o greşeală a noastră, dar am revenit, au fost jucători care s-au simţit bine pe teren, chiar dacă era noroi, am avut ocazii, dar au mai marcat ei în urma altei greşeli şi asta a fost.

Fotbalul e pe goluri, important e să ne trezim, să avem reacţie. Nu se schimbă calitatea fotbaliştilor, ci atitudinea. Şi atitudinea lor din a doua repriză îmi dă speranţe că va fi bine”, a spus Stoican după meci.

FC Botoşani a achiziţionat un jucător cu CV impresionat

FC Botoşani a anunţat că a obţinut serviciile fotbalistului ivorian Gadji Celi Carmel Junior Tallo, în vârstă de 30 de ani.

Junior Tallo a mai evoluat pe parcursul carierei pentru Chievo Verona, AS Roma, Bari (Italia), AC Ajaccio, SC Bastia, LOSC Lille, Amiens SC (Franţa), Vitória Guimarães (Portugalia), FC Chambly Oise (Franţa), Újpest FC (Ungaria) şi Samsunspor (Turcia).

În acest sezon, noul vârf botoşănean a jucat în 11 partide pentru Ujpest, în Ungaria, şi a marcat un gol.

De asemenea, Junior Tallo opt prezenţe în tricoul naţionalei Coastei de Fildeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele