Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

VIDEO | Suarez, din nou providenţial! Atletico Madrid continuă seria victoriilor în LaLiga

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 3 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19847015/5/suarez.jpg

Atletico Madrid a câştigat meciul din deplasare cu Alaves, scor 2-1, în etapa a 17-a din LaLiga. Luis Suarez a înscris golul decisiv în minutul 90, iar echipa lui Diego Simeone a revenit pe primul loc în clasament.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 41, prin Marcos Llorente. 

În minutul 63, Alaves a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Laguardia.

În minutul 84, contrar cursului jocului, Alaves a reuşit să egaleze, după autogolul lui Felipe. 

Luis Suarez, omul care a adus şi victoria din etapa trecută cu Getafe, a ieşit din nou la rampă. Atacantul uruguayan a înscris în minutul 90, din pasa lui Joao Felix.

Suarez este golgheterul LaLiga, cu 9 reuşite, la egalitate cu Iago Aspas şi Gerard Moreno.

Atletico Madrid are patru victorii consecutive în campionat şi se menţine pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid şi cu două meciuri restante.

De la ora 22:00 este programat meciul Huesca - FC Barcelona, în direct pe Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19847015/6/clasament-atletico.jpg

Sursa foto: Twitter Atletico Madrid

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele