Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

VIDEO | SUMĂ COLOSALĂ CÂŞTIGATĂ DE RONALDO DE LA UN SPONSOR. E MAI MULT DECÂT IA LA JUVENTUS

Video Publicat pe 7 sep 2019
mail-share icon Email

Cristiano Ronaldo se bucură de o popularitate imensă şi la 34 de ani. Dovadă că sponsorul tehnic i-a făcut un contract pe măsură. Portughezul încasează, astfel, peste 16 milioane de euro pe an, potrivit Football Leaks. Adică mai mult decât salariul pe care îl ia la Iuventus pe sezon.

Dacă va câştiga şi balonul de aur, Ronaldo va primi de la sponsor alţi patru milioane de euro. Firma de echipament unde îşi face reclamă, alta decât cea de la Iuventus, are contract cu Ronaldo până în 2026. An când Ronaldo va fi cel mai probabil retras din activitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele