adplus-dvertising
Ultima oră
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"
Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan
Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia Ucraina vrea să organizeze CM-2030 alături de Spania şi Portugalia
MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal" MM Stoica laudă un antrenor din SuperLigă: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"
Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?" Basarab Panduru, reproşuri în direct pentru Adi Mutu: "De ce ai jucat aşa!?"
Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază Adio, pretenţii în Europa! FCSB merge în Danemarca fără şapte jucători de bază

VIDEO | Şumudică, show la finalul meciului: "Am avut 89 de atacuri periculoase. Sunt ca un meditator care-şi pregăteşte elevii pentru Bacalaureat"

Superliga Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email
 
Învingător cu 3-2 în faţa celor de la FC U Craiova, Marius Şumudică a avut un discurs efervescent după meciul din Gruia. A făcut apel la statistica ultimelor meciuri, apoi şi-a asumat rolul de profesor pentru fotbaliştii de la CFR Cluj.
 
La fel ca după meciul cu Banja Luka, din Liga Campionilor, fostul atacant al Rapidului a simţit nevoia să pună accentul pe numărul mare de ocazii avute de CFR şi, în stilul caracteristic, a avut mai multe mesaje pentru contestatari:
 
"Ce emoţii să ai? Am avut 13, 14 situaţii. Suntem abonaţi la două companii de statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase. Eu am fost atacant. Îmi pregătesc echipa să marcăm, nu ajungem întâmplător acolo. Noi nu jucăm lungă şi pe a doua. Am luat goluri din faze fixe, trebuie să reglăm acest lucru pentru că asta e lipsă de responsabilitate
 
Am avut un penalty clar. Trebuie făcut ceva. Nu se poate aşa ceva! Să facă ceva cu VAR-ul. Îmi pare rău de Radu Petrescu, dar nu se poate! Nu sunt adeptul fotbalului închis, îmi doresc să fac spectacol şi să-i aduc pe suporteri la stadion.
 
Am văzut şi unele comentarii răutăcioase, dar eu zic că jucăm un fotbal frumos şi sper să aducem din ce în ce mai multă lume la stadion. Sper că voi face şi din CFR Cluj, aşa cum am făcut la Gaziantep, o echipă care să joace frumos. 
 
Lumea s-a săturat de lungă şi pe-a doua! Nu vreau ca băieţii să facă bătături pe laba piciorului doar degajând mingile. Îmi felicit jucătorii. Eu sunt ca un meditator care îşi pregăteşte elevii pentru Bacalureat. Am avut lacune, pe care sper să le rezolvăm. Domnilor care sunteţi în studio, am câştigat pentru că mă duce bibilica! Vă mulţumesc frumos şi mai opriţi-vă cu criticile!", a spus Şumudică, la finalul primul meci ca antrenor al CFR-ului în Casa Liga 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele