Ultima oră
Răstunare de situaţie! Marius Şumudică a anunţat cu cine va semna: ”Am fost contactat. Banii nu mai sunt acum o problemă la mine”

Răstunare de situaţie! Marius Şumudică a anunţat cu cine va semna: ”Am fost contactat. Banii nu mai sunt acum o problemă la mine”
Echipa naţională | Tricolorii au efectuat vizita medicală pentru Euro-2024
Echipa naţională | Tricolorii au efectuat vizita medicală pentru Euro-2024
E gata! Istvan Kovacs, delegat în play-off-ul Euro-2024 E gata! Istvan Kovacs, delegat în play-off-ul Euro-2024
Bomba anului în fotbalul românesc! Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă

Bomba anului în fotbalul românesc! Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00 Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00

VIDEO ǀ Supercupa României: CFR Cluj - Sepsi 1-2. Covăsnenii bifează al doilea trofeu în mai puţin de două luni

Superliga Publicat pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20767809/1/cfr-sepsi.jpg


Supercupa României s-a încheiat cu victoria lui Sepsi OSK în faţa campioanei CFR Cluj. Covăsnenii s-au impus cu 2-1, după ce au fost conduşi din minutul 2.

Partida a început cum nu se putea mai prost pentru Sepsi, în minutul 2 Bălaşa respinge eronat o minge venită din out, iar Păun profită de oportunitatea pe care o are şi îl surprinde pe portarul Niczuly cu un şut la colţul scurt. Fără să ameninţe poarta apărată de Bălgrădean, Sepsi a avut un joc mai frumos, iar covăsnenii au fost răsplătiţi cu un gol, venit înainte de pauză. Cosmin Matei a marcat din câţiva metri şi a restabilit egalitatea.

A doua parte a fost dominată la început de Sepsi, care a intrat mai montată după pauză, dar CFR a avut mai multe ocazii în ultimele 20 de minute. Contrar cursului jocului, Sepsi a fost cea care a înscris, prin fostul jucător al feroviarilor, Mario Rondon, care a plonjat frumos la centrarea perfectă a lui Ştefănescu.

Echipa din Sf. Gheorghe a câştigat al doilea trofeu din istoria clubului.

CFR - Sepsi 1-2 (Păun A. 2' / Matei C. 45+3', Rondon M. 85').

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri, Camora - Bordeianu, Muhar - C. Deac, A. Păun, Petrila - Dugandzic
  • Rezerve: Sava - Brucic, Roger, Yeboah, Jefte, R. Bălan, Hoban, Gîdea, Itu
  • Antrenor: Dan Petrescu
  •  
  • Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, Bălaşa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - Bărbuţ, Aganovic, N. Păun, C. Matei - M. Ştefănescu, Tudorie
  • Rezerve: Began - I. Gheorghe, F. Santos, R. Ispas, Damaşcan, D. Ciobotariu, Golofca, Rondon
  • Antrenor: Cristiano Bergodi

Min. 90+6: Final de partidă!

Min. 91: Roger, abia intrat pe teren, îl loveşte pe Junior cu cotul în figură şi vede cartonaşul roşu.

Min. 85: GOL Sepsi. Mario Rondon înscrie în poarta fostei sale echipe. Atacantul primeşte o centrare excelentă de la Ştefănescu şi marchează cu capul, din plonjon.

Min. 83: Schimbare la Sepsi iese Aganovic şi intră Junior.

Min. 76: Schimbare la Sepsi, iese Tudorie şi intră Rondon.

Min. 71: Schimbare la CFR Cluj, iese Muhar şi intră Ovidiu Hoban.

Min. 66: Cartonaş galben văzut de Bordeianu.

Min. 62: Dublă schimbare la CFR Cluj, ies Păun şi Dugandzic şi intră Yeboah şi Jefte.

Min. 60: Dublă schimbare la Sepsi, ies Bărbuţ şi Matei şi intră Golofca şi Gheorghe.

Min. 59: Dumitrescu vede şi el cartonaşul galben.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: GOL Sepsi. Covăsneni dau lovitura chiar înainte de pauză, prin Cosmin Matei, care profită de centrarea deviată a lui Dimitrov şi egalează înainte de pauză.

Min. 45+2: Dugandzic vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 45: Vor fi 3 minute de prelungiri!

Min. 31: Cea mai mare ocazie pentru Sepsi de până acum, Nicolae Păun face o fază frumoasă şi se debarasează de jucătorii lui CFR. Acesta reuşeşte o execuţie, care trece puţin pe lângă poarta apărată de Bălgrădean.

Min 28: Ocazie mare pentru CFR Cluj, Dumitrescu alunecă într-un moment nefavorabil şi Păun profită, dar indecizia între a şuta direct şi a-i pasa lui Dugandzic duce doar la o lovitură de colţ.

Min. 17: Ocazie bună pentru Sepsi, Dimitrov centrază pe jos, dar Cosmin Matei nu reuşeşte să reia pasa.

Min. 2: GOL CFR Cluj. Adi Păun profită de o deviere bună a lui Dugandzic şi îl surpinde pe Niczuly cu un şut puternic la colţul scurt.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, partida care deschide sezonul 2022-2023 din fotbalul românesc, se dispută azi, de la 20:30 şi e LIVE pe Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro. Duelul se joacă la Arad

CFR Cluj şi Sepsi au fost printre cele mai active echipe din România în privinţa transferurilor din această vară, astfel că partida se anunţă una echilibrată chiar dacă, la nivel teoretic, CFR Cluj porneşte cu prima şansă date fiind circumstanţele din stagiunea precedentă.

Şi din prisma meciurilor directe formaţia lui Dan Petrescu pare favorită. În ultimele cinci întâlniri, CFR Cluj a câştigat patru partide, iar Sepsi s-a impus o singură dată.

Ediţie specială Fotbal Show pentru meciul care deschide noul sezon!

Înainte şi după confruntarea dintre campioana României şi deţinătoarea Cupei ai parte de o ediţie specială a emisiunii Fotbal Show, cu Florin Răducioiu şi Gică Popescu invitaţi.

Alex Rădulescu şi cei doi foşti mari intenaţionali români vor prefaţa meciul, iar la final vor analiza la cald disputa şi vor aduce toate reacţiile.

A venit VAR-ul!

E clar că primul meci de fotbal din istoria României cu arbitraj video va fi Supercupa României, confruntarea care deschide sezonul. VAR-ul vine în sfârşit în România, iar din stagiunea care urmează nu vor mai fi la fel de multe probleme legate de arbitraj. Cert este că prima confruntare în care România va beneficia de arbitrajul video va fi cea dintre CFR Cluj şi Sepsi, urmând ca apoi sistemul să ajute şi arbitrajul din SuperLiga României.

În plus, în anumite meciuri din finalul sezonului trecut, precum FCSB – Universitatea Craiova şi Dinamo – FC U Craiova, au fost simulări cu sistemul VAR.

 Adrian Cojocaru va arbitra Supercupa României 

CCA a anunţat brigada de arbitri pentru meciul de sâmbătă seară, când campioana CFR Cluj se va duela în Supercupa României cu Sepsi OSK, câştigătoarea Cupei României.

Meciul va fi condus la centru de Adrian Cojocaru, care va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Ciprian Danşa. Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Dima.

La partida de sâmbătă seara, programată să înceapă la ora 20:30, pe stadionul “Francisc von Neumann” din Arad, se va folosi în premieră sistemul Video Assistant Referee (VAR). Astfel, în camera VAR se vor afla: Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) şi Ovidiu Haţegan (suport VAR).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele