adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!" EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!"
LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate, tabloul sferturilor
Jucătorii lui CS Mioveni îşi strigă disperarea: "Am luat un singur salariu în acest sezon. Era căldură, acum vine Crăciunul" Jucătorii lui CS Mioveni îşi strigă disperarea: "Am luat un singur salariu în acest sezon. Era căldură, acum vine Crăciunul"

VIDEO | Tamaş, reacţie ciudată după calificarea în finala Cupei României: "E destul de grav!". EXCLUSIV

FC Voluntari Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email


Gabi Tamaş, liderul lui FC Voluntari, a fost protagonistul unui moment ciudat, imediat după ce echipa sa s-a calificat în finala Cupei României, după 1-0 (3-0 la general) pe terenul lui FC Argeş. Fundaşul central a fost aşteptat la marginea terenului de către preşedintele executiv Bogdan Bălănescu, dar a plecat imediat de lângă acesta şi a ţâşnit spre vestiare, vizibil nervos.
În mod normal, calificarea în ultimul act al Cupei României e un motiv de sărbătoare. Dar nu şi la Voluntari! Aşa cum arată imaginile surprinse de camerele TV, relaţia dintre Gabi Tamaş şi preşedintele Bogdan Bălănescu e una cât se poate de rece. Iar evenimentul de la finalul partidei din Trivale e considerat grav de George Galamaz, la rândul său fost oficial al ilfovenilor:
 
"Despre Tamaş se spune că e preşedinte-jucător. Cu siguranţă e deranjat, ceva discuţii sunt acolo. Bălănescu vrea să se bucure alături de el, dar e clar că Gabi are ceva de împărţit cu el. E destul de grav. Totuşi, să ajungi în finală şi să nu te bucuri alături de el? E clar că se întâmplă ceva!", a spus expertul Fotbal Show, în emisiunea de miercuri seară.

Istoricul conflictului Tamaş-Bălănescu

Disensiunile dintre cei doi pleacă de la nerespectarea unor plăţi de către club. Mai precis, Tamaş a cerut ca el şi restul coechipierilor să primească primele reprezentând bonusul pentru calificarea în play-off, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat, a anunţat că e gata să plece:
 
"Am avut câteva discuţii cu conducerea de la FC Voluntari, dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că îşi dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt şi am văzut că nu există cuvânt la această echipă", spunea fundaşul, pe final de aprilie.
 
Vizat direct, Bogdan Bălănescu a încercat să dezamorseze situaţia, dar, din câte se pare, banii au întârziat să ajungă la oamenii care au calificat-o pe FC Voluntari în play-off şi în a doua finală a Cupei României din scurta istorie:
 
"Gabi este cel mai important jucător al nostru, a fost un factor în jurul căruia am construit această echipă, una care a intrat în play-off. Cred că a fost un moment de nervozitate. El este puţin supărat.
 
Cauzele sunt de natură financiară, pentru că noi promisesem că vor fi cu banii la zi, asta însemnând un salariu şi bonusul de intrare în play-off. Bonusul de intrare era scadent la 20 aprilie, acum câteva zile. Între timp, trebuia să primim nişte bani. Au întârziat şi am intrat într-o mică întârziere. Nu este un colaps financiar, doar o întârziere de câteva zile, despre intrarea unei sume destul de mari în club", a încercat să explice Bălănescu, pe 28 aprilie, într-o intervenţie la Digi Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele