Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

Lionel Messi nu va mai continua la PSG, iar meciul cu Clermont a fost ultimul în tricoul echipei pariziene.

Argentinianul nu şi-a decis viitoarea echipă până în acest moment, chiar dacă are pe masă o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Pe lângă Al Hilal, Barcelona visează la revenirea lui Messi, iar Jorge Messi, tatăl atacantului de 35 de ani, a avut o întâlnire cu preşedintele catalanilor, Joan Laporta. 

Jorge Messi a dezvăluit că fiul său îşi doreşte să se întoarcă la Barcelona, dar până la anunţul oficial mai sunt anumite aspecte de pus la punct. 

”Leo vrea să revină la Barcelona şi mie mi-ar plăcea foarte mult să-l văd înapoi la Barcelona. Barcelona reprezintă o opţiune, fără dubii.

Am vorbit recent, dar nimic concret. Încă nu e nimic, mai avem de pus la punct foarte multe lucruri”, a declarat Jorge Messi, citat de Mundo Deportivo.

Barcelona, tot mai aproape de visul de a-l aduce pe Messi înapoi

Barcelona visează la întoarcerea lui Messi pe Camp Nou, iar Xavi este încrezător că argentinianul se va întoarce la echipa unde a făcut istorie. Antrenorul catalanilor a dezvăluit că decizia îi aparţine lui Messi şi este aşteptat cu braţele deschise la Barcelona.

”Depinde de el, dacă vrea să revină la Barca, vom face totul ca el să vină. Cred că sunt foarte bune condiţiile. La nivel sportiv, cred că ne poate ajuta foarte mult, nu este niciun dubiu. Apoi mai sunt şi alte situaţii, personale şi economice.

Am o relaţie de prietenie cu Leo, ne felicităm unul pe altul când este cazul, urmăreşte întotdeauna meciurile Barcelonei, eu urmăresc meciurile Argentinei şi ale lui PSG. Vom fi recunoscători dacă va reveni şi ne va ajuta, decizia este la el.

Nici la nivelul clubului nu este niciun dubiu că ne va ajuta, inclusiv din punct de vedere financiar. Mulţi fani îl vor înapoi şi îi scandează numele. Acum, totul depinde de el într-un procent de 99 la sută”, a declarat Xavi, conform Mundo Deportivo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele