Ultima oră
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia

VIDEO | Tavi Popescu a salvat-o din nou pe FCSB! Puştiul-minune a reuşit o execuţie de senzaţie la ultima fază cu FC Voluntari

FCSB Publicat pe 6 mar 2022
mail-share icon Email

FCSB a avut mare noroc cu FC Voluntari, a câştigat teribil de greu, scor 1-0. Tavi Popescu i-a salvat pe „roş-albaştri” cu o bijuterie de gol, la ultima fază a jocului. 

  • Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Cele două formaţii nu au „strălucit” în această seară şi au făcut un joc încrâncenat. Ilfovenii au fost cei care au avut prima mare ocazie a meciului.

După pauză, „roş-albaştrii” au început să pună mai multă presiune, dar fără realizări foarte mari. În minutul 86 au fost salvaţi de Târnovanu, care a avut o intervenţie miraculoasă în faţa lui Fulop.  

Finalul a fost incendiar, cu un nou gol de generic reuşit de Octavian Popescu. Puştiul-minune de la FCSB a înscris la ultima fază, cu un şut excelent plasat de la mare distanţă.

Formaţia antrenată de Toni Petrea a terminat pe locul 2 sezonul regulat, având 8 puncte diferenţă de CFR după înjumătăţirea punctelor în play-off. FC Voluntari a picat pe locul 5, având 47 de puncte. 

FCSB - FC Voluntari 1-0

Final de meci.

Min. 90+4: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a înscris încă un gol fabulos, la ultima fază a partidei. Tânărul fotbalist-minune a şutat de la aproximativ 30 de metri şi l-a învins pe Popa.

Min. 90+3: Ocazie mare FCSB! Vali Gheorghe a şutat bine din afara careului, dar mingea a trecut puţin peste.

Min. 86: Ocazie uriaşă Voluntari! Târnovanu a avut o intervenţie miraculoasă în faţa lui Fulop.

Min. 76: Ocazie importantă FCSB! Tănase trimite un şut bun, apoi mingea respinsă ajunge tot la el, încearcă pătrunderea în careu pe cont propriu, dar se aruncă pe jos şi vede galben pentru simulare.

Min. 69: Ocazie FCSB! Radunovic încearcă din nou poartă cu un şut de la distanţă. Prinde o bombă care trece puţin peste transversală.

Min. 64: Ocazie uriaşă FCSB! „Roş-albaştrii” trec de două ori consecutiv pe lângă gol, într-o fază destul de complicată. Tănase a fost primul care a trimis o lovitură bună de cap la un corner, dar Popa a apărat.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 37: Ocazie Voluntari! Cristea a gafat în defensivă şi era cât pe aici să-i pună în avantaj pe ilfoveni. Târnovanu a ieşit fulgerător din poartă şi a reuşit să degajeze.

Min. 35: Ocazie FCSB! Radunovic a lansat un şut foarte puternic de la o distanţă destul de mare. Popa a avut ceva emoţii în poartă.

Min. 30: Ocazie foarte mare FCSB! Cordea a scăpat singur cu portarul, dar nu a reuşit să-l învingă. Briceag a făcut o gafă mare în defensivă. A fost prima acţiune cu adevărat periculoasă a „roş-albaştrilor”.

Min. 23: Ocazie uriaşă Voluntari! Vadim Raţă a primit o centrare perfectă de la Ricardinho, dar nu a reuşit să prindă poarta. Poziţia era excelentă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Edjouma, Ad. Şut, Olaru - A. Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
  • Rezerve: Straton - Fl. Coman, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă, I. Mamut  
  •  
  • FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Meleke, Helder Lopes, I. Gheorghe- Budescu, V. Raţă, Marcelo Lopes 
  • Rezerve: Rîmniceanu - Fl. Achim, Andreas, Al. Vlad, Al. Ilie, Cr. Costin, L. Fulop, I. Golan, Tehe 

Gigi Becali a anunţat că vrea să-l dea afară pe Andrei Vlad

Andrei Vlad e pe picior de plecare de la FCSB, după gafa din meciul de joi seară, cu FC Argeş. Din nou, Gigi Becali a anunţat că nu vrea să îl mai ţină, chiar l-a sunat pe Mihai Rotaru pentru a-l ceda la Universitatea Craiova, dar acesta a refuzat.

Nu e prima declaraţie de acest fel al lui Becali, care a mai afirmat şi în trecut că îşi doreşte să îl cedeze pe Andrei Vlad. În cele din urmă, acest lucru nu numai că nu s-a întâmplat, dar Vlad a fost chiar titular la FCSB.

Referitor la discuţia lui Becali cu Mihai Rotaru, acesta din urmă nu a acceptat să îl ia pe portar. Patronul FCSB-ului nu a explicat nici motivul pentru care omologul său din Bănie i-a spus ”nu”.

Am dat telefon aseară, după meci, lui Rotaru, dar, nu mai vrea să-l ia. Din Europa ne-a scos, din campionat ne-a evaporat anul trecut. Nu se face aşa ceva”, a spus Becali, la Pro X.

CV-ul şi aşa plin de erori mari al lui Andrei Vlad (22 de ani) cuprinde, începând de joi seară, o nouă gafă monumentală. În minutul 16 al meciului FC Argeş - FCSB, transmis de Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, portarul vicecampioanei s-a făcut din nou de râs şi i-a oferit un gol pe tavă lui George Ganea.

Gafa din startul meciului nu a rămas fără urmări! La pauză, Gigi Becali a decis că e momentul să-i dea o lecţie lui Andrei Vlad şi l-a înlocuit cu mai tânărul Ştefan Târnovanu. Dacă până acum a fost susţinut public de Becali ori de câte ori a greşit grav, Vlad a reuşit şi performanţa de a-l duce pe omul de afaceri din Pipera la capătul răbdării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele