Ultima oră
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, ACUM, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au deschis scorul
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca
Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”

Clubul legendar a ajuns în colaps şi primeşte donaţii de la foştii jucători pentru a fi salvat: ”Am decis cu toţii să facem un sacrificiu!”
Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

Dani Coman face marele anunţ: ”Săptămâna viitoare semnez!”

VIDEO | Terenul de la Mediaş, marea îngrijorare a lui Toni Petrea. "Trebuie să ne adaptăm şi să câştigăm"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19977893/2/sergiu-bus.jpg

FC Hermannstadt şi FCSB se înfruntă de la ora 19:45, la Mediaş, în etapa a 23-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Toni Petrea mizează pe tripleta ofensivă Florin Tănase-Florinel Coman-Octavian Popescu şi speră să întrerupă seria eşecurilor fără gol marcat.

FCSB vine după 0-1 cu Academica Clinceni (în Liga 1) şi Dinamo (în Cupa României). De cealaltă parte, Hermannstadt este fără victorie în campionat din 13 decembrie 2020.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19977893/3/echipe-hermannstadt-fcsb.jpg

"E meci important de campionat, avem un campionat foarte disputat şi fiecare punct contează. Venim după două rezultate nefavorabile, după jocuri destul de bune, dar n-am reuşit să marcăm. Sper să câştigăm în seara asta.

Am verificat terenul, din păcate n-avem ce să facem. E perioada de iarnă, terenurile se prezintă în condiţii nu tocmai bune. Dar trebuie să ne adaptăm la suprafaţă şi să câştigăm. Niciun meci nu este uşor, doar dacă ţi-l faci uşor prin modul în care tratezi fiecare fază. Avem un adversar destul de omogen, care a încasat puţine goluri în ultimele meciuri", a spus Toni Petrea înaintea meciului cu Hermannstadt, de la Mediaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele