Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă

VIDEO | Tiberiu Căpuşă dezvăluie discuţia pe care a avut-o cu arbitrul înainte de meci. ”Nici n-am intrat pe teren şi mă avertizezi că-mi dai roşu?”

Chindia Târgoviște Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

Chindia Târgovişte a pierdut în deplasare la Rapid, scor 2-0. Târgoviştenii au rămas în 10 oameni în finalul primei reprize. 

Tiberiu Căpuşă a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 45+2 şi a fost eliminat, lăsându-şi echipa în 10 oameni. Dacă până atunci meciul a părut destul de echilibrat, eliminarea fundaşului lateral a contat enorm în a repriza a doua, pe care Rapid a dominat-o autoritar şi a reuşit să puncteze de două ori.

Jucătorul de 24 de ani susţine că centralul Chivulete ar fi avut o discuţie cu el înainte ca partida să înceapă şi l-ar fi avertizat pe jucător să aibă grijă.

”Am auzit mai devreme că meciul a fost decis de mine, vreau să-l corectez pe cel care a zis, a fost decis de arbitrul Chivulete, nu de mine. A fost al doilea meci consecutiv în care-mi dă două cartonaşe galbene. Înainte de meci, domnul Chivulete mi-a spus <<Ai grijă, Căpuşă!>> La ce să mă aştept? Că-mi dă galben sau roşu? Nici n-am intrat pe teren şi mă avertizezi că-mi dai roşu?

Doar dânsul face chestia asta. A fost aut clar pentru noi înainte de faultul meu. Au fost faulturi, dar noi am rămas în 10 oameni şi am plătit, am pierdut. Vă daţi seama că nu am vrut să-l lovesc. Nu am vrut să iau cartonaş galben, să-mi las echipa în inferioritate. E vina mea, ok, îmi asum că am făcut acele faulturi, dar înainte de al doilea fault, a fost clar aut pentru noi.

Greşim, greşim, dar cine plăteşte? E frustrant pentru că am pierdut un meci în care puteam face mult mai mult 11 la 11. Nu pot s-o diger. Îmi spune înainte de meci să am grijă. De ce fix mie? Am luat doar două cartonaşe galbene în atâtea meciuri, în afară de cele două din această seară.

I-am spus că a fost aut clar pentru noi, a auzit toată lumea, numai dânsul nu a auzit. Nu cred că a ţinut cu Rapid, m-am legat doar de al doilea cartonaş galben, pentru că nu trebuia să-l dea”, a spus Căpuşă.

mail-share icon Email
viewscnt