Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1 VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, ASTĂZI, de la 12:00, în direct pe Prima Sport 1
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!
Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00 Duel stelar pe zgura de la Roma! Nadal – Hurkacz, în direct pe Prima Sport 4, de la ora 14:00
Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident” Djokovic, lovit în cap de un recipient, la turneul de la Roma. „A fost un accident”
Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani Como Calcio revine în Serie A după 21 de ani

VIDEO ǀ ”Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci”. Daniel Opriţa a dezvăluit momentul în care a vrut să plece de la Steaua

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21337266/1/csa-steaua-bucuresti-fc-arges-liga-2-casa-pariurilor-5-10-2023-1.jpg

CSA Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Campionii FC Argeş, într-un meci din etapa a noua a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Raicu ’12 şi Chipirliu ’29, ’83.

Pentru oaspeţi a înscris Zătreanu ‘90+3.

Daniel Opriţa a declarat la finalul partidei că a vrut să demisioneze în vară, dar conducerea i-a cerut să rămână, pentru a-şi duce la bun sfârşit contractul.

”Am intrat în criza asta, dar tot noi trebuie să scoatem echipa de aici. Dar aţi văzut că noi încercă să facem spectacol. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să jucăm fotbal.

Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci, eu şi cu Burcă. Ce să vorbim de Burcă, chiar dacă retrogradează Dinamo nu ar trebui să fie criticat.

Eu în vară am vrut să plec, nu am vrut să stau. Chiar am vrut să plec, îmi ajunge, am stat doi ani fără promovare. Aş fi vrut să fiu şi eu cu Burcă, Dorinel (n.r Munteanu de la Oţelul), Leo Grozavu în Liga 1, mi-am câştigat dreptul şi nu din vina mea nu am ajuns acolo.

(n.r. de ce nu a plecat) Pentru că nu m-au lăsat. Mi s-a spus că trebuie să stau şi să îi respect contractul”,
a spus Opriţa, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele