Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Toni Petrea, după înfrângerea suferită în faţa fostei sale echipe. ”Numai de fotbal nu a fost acest teren”

Chindia Târgoviște Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

FCSB a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în SuperLigă, 2-0 cu Chindia Târgovişte, şi a urcat pe podium, peste Rapid.

Toni Petrea le-a mulţumit suporterilor lui FCSB, care i-au scandat numele la finalul partidei. Antrenorul târgoviştenilor a scos în evidenţă calitatea superioară a ”roş-albaştrilor”, dar şi starea proastă a terenului de la Ploieşti.

”Ce poate fi spus după un asemenea joc de luptă, numai de fotbal nu a fost acest teren. Noi am încercat să pasăm în condiţiile în care terenul nu permitea acest lucru. Am primit un gol din penalty, am încercat să împingem jocul către poarta adversă. Cred că meritam mai mult de la acest joc. nu ştiu dacă meritam penalty, nu vreau să vorbesc despre arbitraj. A fost un fault în careu şi apoi golul lui Omrani. Nu le putem nega valoarea jucătorilor de la FCSB. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei. S-au luptat de la egal la egal. Din păcate nu am reuşit să obţinem ceva, deşi am fi meritat.

Le-am zis băieţilor să nu se gândească împotriva cui jucăm. Trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să încercăm să câştigăm. Faptul că am întâlnit echipe din partea superioară a clasamentului trebuia să ne ambiţioneze. Jucătorii au demonstrat că au atitudine şi se pot bate cu orice adversar. Anumite momente de joc şi experienţa unor jucători şi-au spus cuvântul.

Mai avem un meci, cu Universitatea Craiova, altă echipă cu pretenţii. Au şi ei problemele lor, dar au un lot valoros, au jucători foarte buni. Vom pregăti cât de bine putem această partidă şi poate venim cu puncte.

Nu pot să fac o comparaţie între FCSB şi CFR Cluj. Azi, niciuna dintre echipe nu a putut pune în practică ce a făcut la antrenamente. Cred că FCSB are o echipă mai tehnică, dar nu ştim ce condiţii vor fi. Eu văd o partidă echilibrată. Sunt două echipe valoroase. Nu mă interesează cine va câştiga. Mă interesează echipa mea.

Le mulţumesc suporterilor. I-am respectat întotdeauna şi le mulţumesc”, a transmis Anton Petrea la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri