Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO ǀ Toni Petrea, sincer după victoria la scor cu Farul: ”Nu mă aşteptam, dar sunt fericit!”

FCSB Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20685666/1/fcsb-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-6-03-2022.jpg

Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, luni seară, că victoria din meciul cu Farul, scor 4-0, este extrem de importantă, dar a subliniat că nu se aştepta la diferenţa de scor.

"Este o victorie importantă, rămânem în cursa pentru primele locuri. Mă bucură victoria, scorul e un pic surprinzător, nu mă aşteptam, dar sunt fericit. Cred că s-a acumulat experienţă pentru nucleul de jucători.

Mai sunt patru meciuri foarte, foarte grele, jucăm cu presiune pe noi. Şi mereu le spun să se bucure de jocurile cu echipele bune şi să dea ce e mai bun. Sper că se va juca totul pe teren, cred că pentru publicul neutru este un spectacol frumos.", a declarat Petrea, la finalul meciului.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Tănase 24', 40' (penalti), 64' şi Olaru 34'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele