Ultima oră
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO ǀ Tottenham - Manchester United 2-0. Spurs s-a impus în faţa formaţiei lui ten Hag, după o repriză secundă excelentă

Premier League Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21287274/6/profimedia-0798542691.jpg

Tottenham Hotspur a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Manchester United, într-un meci din etapa a doua din Premier League.

  • Transmisiunile Premier League vă sunt oferite de Superbet!

Totenham a bifat prima victorie în campionat, după ce a întrecut pe Manchester United cu 2-0, la Londra. Prima repriză s-a încheiat fără gol marcat, dar Pape Matar Sarr a deschis scorul în minutul 49 pentru gazde, iar Ben Davies a sigilat victoria lui Tottenham cu golul marcat în minutul 83, din pasa lui Ivan Perisic.

Cu patru puncte, Tottenham este pe locul 4 în clasament, iar Manchester United se află pe locul 10, cu 3 puncte.

 

Tottenham - Manchester United 2-0 (Sarr P. 49', Martinez L. 83' (a))

Echipele de start: 

  • Tottenham: Vicario - Pedro Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Bissouma, Sarr, Maddison - Kulusevski, Son, Richarlison
  • Rezerve: Forster, Emerson, Sanchez, Davies, Skipp, Hojbjerg, Lo Celso, Solomon, Perisic
  •  
  • Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw - Fernandes, Casemiro, Mount, Anthony, Garnacho - Rashford
  • Rezerve: Dalot, Eriksen, Henderson, Lindelof, Martial, Mc Tominay, Pellistri, Sancho, Vitek

Min. 90+9: Final de meci! Spurs s-a impus în faţa formaţiei lui ten Hag, după o repriză secundă excelentă.

Min. 83: GOOOL marcat de Tottenham! Perisic a pasat în faţa porţii, Davies a luftat, dar Martinez şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Min. 56: Ocazie mare pentru Manchester United! Casemiro este liber în careu, dar Vicario scoate lovitura brazilianului de cap de sub bară.

Min. 49: GOOOL marcat de Tottenham! Kulusevski a centrat în faţa porţii, iar Sarr a profitat de o deviere şi a marcat cu poarta goală.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 40: Două bare la aceeaşi fază pentru Tottenham! Pedro Porro trimite în forţă, dar loveşte bara porţii, iar câteva momente mai târziu mingea este trimisă din nou în bară.

Min. 36: Ocazie imensă pentru United! Bruno Fernandes este găsit perfect în careu, dar lovitura lui de cap trece peste poartă.

Min. 26: Se putea acorda penalty! Garnacho trimite un şut periculos din afara careului, iar mingea îl loveşte în mână pe Romero. Centralul nu merge să verifice faza la VAR şi acordă doar corner.

Min. 23: Ocaizie mare pentru Manchester United! Bruno Fernandes a pasat superb pentru Rashford, dar engezul trimite peste poartă.

Min.1: A început partida!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

În prima etapă, Manchester United s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa formaţiei Wolverhampton Wanderers. De cealaltă parte, Tottenham Hotspur a remizat în deplasare (2-2) cu Brentford.

În ultimele 10 confruntări directe dintre cele două formaţii, ”diavolii roşii” s-au impus de 7 ori, două jocuri s-au terminat la egalitate, iar Spurs a câştigat doar o singură dată (6-1 pe Old Trafford, la data de 4 octombrie 2020).

Echipele probabile:

  • Tottenham Hotspur (4-3-3): Vicario - Emerson, Sanchez, Van de Ven, Udogie - Bissouma, Skipp, Maddison - Kulusevski, Richarlison, Son.
  • Manchester United (4-3-3): Onana - Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw - Fernandes, Casemiro, Eriksen - Antony, Rashford, Sancho.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele