Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

VIDEO | Tottenham - Wolfsberger 4-0. Dele Alli şi Gareth Bale s-au întrecut în goluri fabuloase! Englezii merg în optimile Europa League

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

Tottenham - Wolfsberger 4-0 (Ali 11', Carlos Vinicius 50', 83', Bale 73'), pe Look Sport+; Scor general: 8-1

  • Tottenham: Hart – Davies, Alderweireld, Dier, Doherty – Winks, Sissoko – Bergwijn (Lucas Moura 69'), Alli, Lamela (Bale 69') – Carlos Vinicius.
  • Wolfsberger: Kuttin – Lochoshvili, Henriksson, Bamgartner (Giorbelidze 65') – Scherzer (Peric 65'), Stratznig, Liendl, Wernitznig, Novak (Pavelic 46’) - Vizinger (Joveljic 46’), Dieng.

Min. 83: GOL pentru Tottenham! 4-0! A înscris Carlos Vinicius, cu un şut din 10 metri, după o eroare mare în apărarea oaspeţilor.

Min. 73: GOL pentru Tottenham! 3-0! A înscris Gareth Bale, cu un şut superb la vinclu, de la marginea careului.

Min. 69: Dublă schimbare la Tottenham! Ies Bergwijn şi Lamela, intră Gareth Bale şi Lucas Moura.

Min. 50: GOL pentru Tottenham! 2-0! A înscris Carlos Vinicius, cu o lovitură de cap din careu, după pasa excelentă a lui Dele Alli.

Min. 46: A început repriza a doua! Dublă schimbare în echipa austriacă: au ieşit Novak şi Vizinger, au intrat Pavelic şi Joveljic.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Tottenham - Wolfsberger 1-0

Min. 11: GOL pentru Tottenham! 1-0! A înscris Dele Alli, din foarfecă.

UPDATE 19:00 A început meciul de la Londra!

UPDATE 18:10 Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20007857/2/echipe-tottenham.jpg


Tottenham este aproape de calificarea în optimile de finală ale Europa League. Echipa londoneză a câştigat meciul tur cu austriecii de la Wolfsberger, scor 4-1. Returul este programat în această seară, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Cel mai probabil, Jose Mourinho va menaja mai mulţi jucători de bază, având în vedere că situaţia lui Tottenham în Premier League nu este bună.

Spurs are 4 eşecuri în ultimele 5 meciuri de campionat şi ocupă locul 9 în clasament. De cealaltă parte, Wolfsberger ocupă locul 5 în clasamentul din Austria.

Pe 18 februarie, în partida tur, Tottenham s-a impus fără emoţii. Son (13'), Bale (28'), Lucas (34') şi Carlos Vinicius (88') au înscris pentru londonezi la Budapesta. Pentru echipa austriacă a marca Liendt, în minutul 55, din penalty.

Echipele probabile:

Tottenham: Lloris – Davies, Alderweireld, Dier, Doherty – Winks, Sissoko – Lucas, Alli, Bale – Carlos Vinicius.

Wolfsberger: Kofler – Henriksson, Baumgartner, Novak – Giorbelidze, Taferner, Sprangler, Pavelic – Rocher, Vizinger, Joveljic.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele