Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

VIDEO | Transferul a picat! Anunţul lui Becali: mijlocaşul de 850.000 de euro NU mai semnează cu FCSB

FCSB Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

FCSB îşi face strategia pentru sezonul următor, iar de la echipă vor pleca mai mulţi jucători. Vor veni alţii în schimb, după cum a declarat Gigi Becali încă după partida cu Farul, dar deocamdată se face ”curăţenie” şi mai multe nume, în primă fază, vor pleca. Fie vor fi rupte contractele, fie nu vor fi prelungite, fie nu vor fi activate clauzele de transfer.

În privinţa activării clauzelor sau nu, Gigi Becali a luat decizia în cazul mijlocaşului lateral Deian Sorescu (25 de ani). El nu va fi păstrat de FCSB şi pentru stagiunea următoare, pentru că nu vor fi plătiţi cei 850.000 de euro în schimbul său. Astfel, Deian Sorescu se va întoarce în Polonia, de la Rakow, de unde a fost împrumutat. 

Am luat decizia finală şi i-am şi transmis băiatului…deşi cineva mi-a zis să stau şi să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu. Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâţia bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu.

Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el.  Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitaţi că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câştiga campionatul”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Sorescu, venit în iarnă la FCSB, a prins 18 meciuri şi a marcat de două ori. Decizia luată acum de Becali e una surprinzătoare, întrucât nu în urmă cu foarte mult timp apărea informaţia conform căreia Sorescu putea rămâne la FCSB pentru numai 500.000 de euro, nu 850.000, cât e stipulat acum în clauză.

Polonezii ar fi lăsat de la ei 350.000 de euro în cazul în care vicecampioana l-ar fi dorit cu adevărat pe fotbalist, dar iată că bucureştenii nu vor mai merge alături de el.

FCSB primeşte o lovitură dură de la Florin Talpan! Juristul CSA Steaua exultă

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a anunţat o nouă victorie în războiul juridic identitar pe care îl poartă cu FCSB.

Talpan a arătat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia în anulare a tuturor mărcilor folosite de CSA, formulată de FCSB.

Colonelul a acuzat din nou formaţia patronată de Gigi Becali de o încercare de a fura identitatea Stelei Bucureşti.

Ieri (n.r.- miercuri) am înregistrat o nouă victorie în instanţă împotriva FCSB! Avocatul FCSB a încercat să anuleze toate mărcile folosite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

A fost un proces dificil, a nu ştiu câta încercare a FCSB de furt de identitate! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ieri contestaţia în anulare formulată de FCSB!

Mulţumesc adevăraţilor stelişti care mă susţin şi au încredere in mine!”, menţionează Florin Talpan, pe contul său personal de Facebook.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele