Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

VIDEO | ”Trebuie să câştigăm toate meciurile să putem spera”. Toni Petrea aproape de play-off cu Chindia

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20935349/1/petrea.jpg

Universitatea Craiova a remizat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League.

Toni Petrea a declarat că este fericit că elevii săi au câştigat un punct şi a punctat faptul că până la accederea în play-off mai este mult de muncă.

"Un meci disputat, un meci frumos zic eu. În prima parte pot spune că am avut iniţiativa. Am posibilitatea lui Nistor să paseze pe zonă liberă şi am primit un gol frumos. Am încercat să împingem jocul în repriza a doua.

Probabil s-a văzut pauza asta, fără jocuri, au avut aproape o săptămână de pauză jucătorii, ne-a afectat ritmul. Mă bucur că au crezut până la final. De la antrenamente încerc să le imprim asta, dorinţa de a marca, de a nu ceda nicio minge.

Am avut discuţii cu ei, cu grupul, chiar şi individuale, le-am explicat situaţia, mai devreme sau mai târziu îşi primeau banii, dar lucrurile deja s-au rezolvat. Dacă nu s-ar fi antrenat mai rău îşi făceau lor.

(n.r. şansele la play-off) Trebuie să câştigăm toate meciurile să putem spera. Nu vreau să mă gândesc foarte departe, trebuie să o luăm pas cu pas. Obiectivul meu, stabilit, a fost clar, evitarea retrogradării",
a declarat Petrea, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt