Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | ”Trebuie să câştigăm toate meciurile să putem spera”. Toni Petrea aproape de play-off cu Chindia

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20935349/1/petrea.jpg

Universitatea Craiova a remizat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League.

Toni Petrea a declarat că este fericit că elevii săi au câştigat un punct şi a punctat faptul că până la accederea în play-off mai este mult de muncă.

"Un meci disputat, un meci frumos zic eu. În prima parte pot spune că am avut iniţiativa. Am posibilitatea lui Nistor să paseze pe zonă liberă şi am primit un gol frumos. Am încercat să împingem jocul în repriza a doua.

Probabil s-a văzut pauza asta, fără jocuri, au avut aproape o săptămână de pauză jucătorii, ne-a afectat ritmul. Mă bucur că au crezut până la final. De la antrenamente încerc să le imprim asta, dorinţa de a marca, de a nu ceda nicio minge.

Am avut discuţii cu ei, cu grupul, chiar şi individuale, le-am explicat situaţia, mai devreme sau mai târziu îşi primeau banii, dar lucrurile deja s-au rezolvat. Dacă nu s-ar fi antrenat mai rău îşi făceau lor.

(n.r. şansele la play-off) Trebuie să câştigăm toate meciurile să putem spera. Nu vreau să mă gândesc foarte departe, trebuie să o luăm pas cu pas. Obiectivul meu, stabilit, a fost clar, evitarea retrogradării",
a declarat Petrea, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri