Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

VIDEO | Trei bare, penalty ratat şi un gol. Ce s-a întâmplat la finalul partidei dintre Mioveni şi Botoşani. Croitoru suna disperat din lojă

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20440500/2/6nuaajscjgf-2.jpg

CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1, la capătul unei întâlniri care nu promitea prea multe. Nu au existat ocazii mari până pe final, când s-a declanşat nebunia. Întâlnirea a fost în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. 

Prima reuşită a partidei a fost semnată de Guilherme Garutti, în minutul 60. Brazilianul a înscris cu capul, ca urmare a unei lovituri de colţ. Oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea abia în minutul 90+1, prin Racoviţan. 

Ce s-a întâmplat pe finalul partidei

După ce ambele formaţii au avut o prestaţie modestă, cursul jocului s-a schimbat fulminant în ultimele minute. 

În minutul 85, Garutti a trimis din nou excelent cu capul din corner, dat în bara transversală de această dată. Imediat a venit şi replica oaspeţilor, în 87 Mateus Santos a trimis un şut puternic, care a fost respins tot în bară. 

În 88, botoşănenii au primit penalty, pe care l-au ratat. Ducan a intervenit magnific şi a apărat, apoi a urmat o fază periculoasă. Imediat un adversar s-a năpustit asupra executantului Sila şi l-a luat pe sus din alunecare, dar nu s-a acordat nimic. Deşi faza ar fi fost de fault.

În timpul pregătirii executării penalty-ului, Marius Croitoru – antrenorul Botoşaniului – se afla în lojă pentru că nu deţine licenţa pro şi suna disperat pe telefon.

Imediat după, cei de la Botoşani au avut un nou atac din care au reuşit să marcheze golul egalizator. Racoviţan a trimis excelent cu capul dintr-o centrare.

Finalul putea fi cu adevărat dramatic. La ultima fază, Andrei Cristea a trimis în bara transversală din lovitură liberă.

Video cu toate fazele de la final

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele