Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | ”U” BT Cluj-Napoca - Unicaja Malaga, ora 19:00, în direct pe Look Sport. Ardelenii au obţinut o victorie istorică în tur

Baschet Publicat pe 8 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20628517/1/ubt.jpg

Campioana României la baschet, ”U” BT Cluj-Napoca are parte de un nou meci de gală în ”16-imile” Champions League. Elevii lui Mihai Silvăşan primesc vizita ibericilor de la Unicaja Malaga, pe care în tur i-au învins cu 79-73, bifând cea mai mare victorie continentată a unei echipe de club autohtone.

  • Confruntarea stelară se vede în direct pe Look Sport şi PrimaPlay, marţi de la ora 19:00.

În primul meci din grupă, U BT Cluj s-a impus în deplasare cu Unicaja Malaga, cu 79-73, iar în al doilea a dispus pe teren propriu de Filou Oostende, cu 86-75. Rundă trecută a învins pe cei de la Promtey, cu 92-81.

Prometey nu mai continuă

  • Clubul BC Prometey a decisă să-şi retragă echipele de baschet şi volei din toate competiţiile, anunţă presa din Ucraina. La baschet masculin, BC Prometey evolua şi în BCL, competiţie în care a jucat ultimul meci în 3 martie cu campioana României, U BT Cluj.

    Potrivit presei din Ucraina, conducerea clubului a luat această decizie pentru a direcţia toate resursele spre ”finanţarea armatei” în conflictul armat cu Rusia.

    BC Prometey a retras din competiţii echipele de baschet feminin şi masculin, cea de juniori, precum şi de volei feminin.

    Cu 5 puncte în grupa K din faza Top 16 a Basketball Champions League, BC Prometey ocupa locul 2. Grupa va continua cu trei echipe: liderul U BT Cluj, Unicaja Malaga şi Filou Oostende.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele