Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

VIDEO ǀ U BT Cluj, victorie cu Rapid în primul meci din semifinalele Ligii Naţionale

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21104613/1/ubt.jpg

Campioana U Banca Transilvania Cluj a învins marţi, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 78-61 (49-30), în primul meci din cinci programate în semifinalele Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Căţe 23 puncte, Meindl 14, pentru U BT Cluj, respectiv Barovic 11 puncte, pentru Rapid Bucureşti.

Meciul 2 se va juca joi, tot la Cluj-Napoca, de asemenea în Sala ”Horia Demian”, de 2.500 de locuri, BT Arena fiind ocupată până la finalul săptămânii cu Campionatul European de Taekwon-Do. Apoi, seria se mută pe terenul Rapid, în 3 şi 5 mai, iar un eventual meci decisiv va avea loc din nou pe terenul campioanei, în 8 mai.

U BT Cluj s-a calificat în semifinale cu 3-0 la general cu SCMU Craiova (86-81, 79-70, 97-94), iar Rapid Bucureşti a trecut cu acelaşi scor de FC Argeş Piteşti (79-74, 88-72, 75-72).

În cealaltă semifinală se vor duela CSM Oradea şi CSU Sibiu, în 28 şi 30 aprilie, la Oradea, 4 şi 6 mai la Sibiu, respectiv un eventual decisiv la Oradea, în 9 mai.

CSM Oradea a trecut de SCM Timişoara în sferturi, cu 3-0 (87-63, 88-63, 91-87), iar CSU Sibiu a avut nevoie de cinci partide pentru a accede în semifinale, cu CSO Voluntari, 3-2 la general (92-78, 82-72, 70-94, 86-87, 82-77).

Urmează finala Ligii Naţionale, între câştigătoarele din semifinale, programată în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, între 14-31 mai.

Titlul naţional este deţinut de formaţia U Banca Transilvania Cluj.


Informaţii înainte de meci 

Campioana en-titre UBT Cluj şi formaţia Rapid Bucureşti s-au calificat în semifinalele Ligii Naţionale. Primul meci pentru accesul în finală se joacă marţi, în BT Arena, de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 3.

Semifinalele, între CSM Oradea – CSU Sibiu şi UBT Cluj – Rapid Bucureşti, se vor juca tot în cinci partide, începând cu data de 25 aprilie.

Urmează finala Ligii Naţionale, între câştigătoarele din semifinale, programată în sistemul cel mai bun din şapte meciuri, între 14-31 mai.

Titlul naţional este deţinut de formaţia ”U” Banca Transilvania Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele