Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO ǀ ”U” – CFR 3-4. Probabil cel mai frumos derby din istoria Clujului! Superliga produce spectacol

U Cluj Publicat pe 21 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21290042/3/fc-universitatea-cluj-cfr-cluj-superliga-superbet-21-08-2023.jpg

CFR Cluj a învins în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. ”Şepcile roşii” au condus cu 2-0.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalti, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

”U” Cluj – CFR Cluj 3-4 (Stoica 10, 38, Nistor 78-penalty / Otele 45+3, Avounou 56, Ajeti 68, Jefte 82), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • ”U”: Iliev - Oancea, Piţian, Miron, Mitrea, Vătăjelu - Nistor, Bic, Chipciu - Stoica, Popa
  • CFR: Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic - Krasniqi, Avounou, Tachtsidis, Muhar, Camora - Bîrligea, Otele

Minutul 90+12: Final de meci! CFR se impune cu 4-3!

Minutul 82: GOL CFR! Avounou prelungeşte la Jefte, care reia cu o super execuţie de atacant veritabil, fără a avea nevoie de mai multe atingeri.

Minutul 76: GOL ”U” Cluj! Kresic îl faultează pe Stoica foarte aproape de limita careului. Centralul dictează penalty. Nistor înscrie de la punctul cu var, cu o execuţie foarte bine plasată.

Minutul 68: GOL CFR! Ajeti reia din câţiva metri, Iliev scoate, dar după intervenţia din camera VAR, reuşita este validată, deoarece mingea a trecut cu toată circumferinţa de linia porţii.

Minutul 66: Vătăjelu centrează pentru Stoica, care reia cu capul din careu, Sava respinge din nou artistic.

Minutul 64: Bîrligea se demarcă şi înscrie din poziţie de singur cu portarul. Dar reuşita este anulată corect pentru offside.

Minutul 56: GOL CFR! Trupa lui Mandorlini reuşeşte remontada! Otele trimite o mingea ce loveşte de două ori bara, Avounou e bine plasat pe respingere şi egalează.

Minutul 45+4: Pauză! Universitatea conduce cu 2-1.

Minutul 45+3: GOL CFR! Krasniqi calculează perfect o centrare din flanc şi scoate pe 5 metri, de unde Otele reia în poartă.

Minutul 38: GOL ”U” Cluj! Chipciu trece spectaculos şi scoate la Nistor, care pasează perfect la marginea careului pentru Nistor. Mingea e trimisă la 7 metri, de unde Ianis Stoica se întinde şi bifează ”dubla”.

Minutul 33: Mogoş încearcă un şut prin surprindere de la distanţă, dar mingea trece uşor peste poartă.

Minutul 30: Oancea centrează pe jos la limita careului mic, de unde Popa reia din cădere. Sava respinge spectaculos.

Minutul 10: GOL ”U” Cluj! Ianis Stoica trage în Sava, mingea revine la Oancea, care se luptă excelent în careu şi scoate la acelaşi Stoica, care deschide scorul.

Minutul 4: Ajeti face henţ la marginea careului. Sava respinge spectaculos cu piciorul la lovitura liberă expediată de Bic.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

În 4 meciuri disputate în campionat, CFR Cluj şi-a adjudecat două succese, a remizat o singură dată şi a pierdut o altă confruntare. Rivala ”feroviarilor”, Universitatea Cluj, s-a impus doar o dată, a obţinut 3 egaluri şi a trebuit să se recunoască învinsă o dată.

Sezonul trecut, cele două formaţii clujene au terminat la egalitate (1-1) în grupele Cupei României, însă ”feroviarii” au obţinut 6 puncte în faţa ”şepcilor roşii” în turul şi în returul sezonului regular (”U” Cluj – CFR Cluj 1-2 şi CFR Cluj – ”U” Cluj 4-0).

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj. Colţescu va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi Adrian Popescu, în timp ce rezervă va fi George Găman. În Camera VAR se vor afla Andrei Chivulete şi Andrei Constantinescu.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele