Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | ”U” Cluj – Chindia 1-0. Echipa lui Neagoe reuşete a doua victorie consecutivă

U Cluj Publicat pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20858118/6/fc-universitatea-cluj-chindia-targovite-superliga-superbet-18-09-2022.jpg

Universitatea Cluj a câştigat duminică, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

În meciul de la Mediaş, Lorand Fulop a înscris golul victoriei clujene, în minutul 63.

Chindia Târgovişte este singura echipă rămasă fără victorie în Superligă.

”U” Cluj - Chindia, 1-0 (Fulop I. 63')

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Chipciu, F. Ilie, D. Ispas, Briceag - Purece, G. Simion, O. Bic - Haită, A. Bălan, Ely Fernandes
  • Rezerve: A. Păun, Ş. Vlădoiu, I. Filip, Remacle, L. Fulop, Hofman, M. Moraru
  •  
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Orozco Fernandez, Dumitraşcu - Akhmatov, Vorobjovas - A. Şerban, N. Chamed, C. Neguţ - D. Popa
  • Rezerve: D. Moldovan, C. Avram, D. Boldor, Jipa, Grubac, Popadiuc, A. Ioniţă, Atanase

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 84: Schimbare la ”U” Cluj, iese Fernandes şi intră Thiam.

Min. 80: Schimbare la Chindia iese Akhmatov şi intră Cooper.

Min. 76: Akhmatov vede cartonaşul galben.

Min. 68: Schimbări la Chindia, ies Neguţ şi Chamed şi intră Popadiuc şi Grubac.

Min. 65: Schimbări pentru ambele echipe, la Chindia iese Şerban şi intră Jipa, iar la ”U” Cluj iese Haita şi intră Filip. 

Min. 63: GOL marcat de ”U” Cluj, schimbările inspirate ale lui Neagoe fac diferenţa, Vlădoiu centrează ideal pentru Fulop, care înscrie.

Min. 58: A doua ocazie mare pentru Chindia, Remaclă greşeşte şi îi pune pe târgovişteni pe contraatac, dar Gorcea reuşeşte să reţină şutul lui Neguţ.

Min. 55: Cartonaş galben văzut de Ely Fernandes(”U” Cluj).

Min. 52: Ocazie bună pentru Chindia, Chamed execută periculos lovitura liberă, dar balonul trece puţin pe lângă poartă.

Min. 49: Schimbare la ”U” Cluj, iese Purece şi intră Remacle.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 46: Schimbări la clujeni, ies Simion şi Bălan şi intră Vlădoiu şi Fulop.

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45: Cartonaş galben văzut de Chamed(Chindia)

Min. 38: Galben văzut de Chipciu (”U” Cluj).

Min. 24: Ocazie mare pentru Chindia, Căbuz face o cursă splendidă pe partea stângă, dar trimite puţin peste poartă.

Min. 16: Clujenii au prima ocazie a partidei, lovitura de cap a lui Ely Fernandes trece pe lângă poarta apărată de Căbuz.

Min. 10: Cartonaş galben văzut de Simion (”U” Cluj).

Min.1: A  început partida!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Universitatea Cluj a învins la limită runda trecută, CS Mioveni, în deplasare, scor 1-0, bifând al doilea rezultat pozitiv la rând. Chindia nu a putut decât să piardă la un gol duelul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, scor 1-2.

U. Cluj şi Chindia Târgovişte se află la prima partidă directă din decembrie 2012, atunci când cele două se întâlneau într-un duel din Liga 2. Meciul a avut loc la Cluj şi s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 3-1.

EXCLUSIV | Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu, laude pentru Eugen Neagoe

Universitatea Cluj a ajuns la două meciuri fără înfrângere în SuperLiga României după duelul cu CS Mioveni, de pe teren străin. A învins trupa lui Flavius Stoican cu 1-0, după ce anterior a făcut 1-1 cu FC U Craiova, iar argumentul pentru care ardelenii pot să aibă evoluţii bune şi în etapele următoare este cel al schimbării antrenorului de acum câteva etape, în opinia lui Ioan Ovidiu Sabău şi Leo Grozavu.

Specialiştii Prima Sport au declarat în emisiunea Fotbal Show că înlocuirea lui Erik Lincar cu Eugen Neagoe a fost un lucru benefic, declaraţiile lor având la bază modul în care U. Cluj s-a comportat după venirea acestuia din urmă, dar şi faptul că e un antrenor experimentat, care poate face diferenţa.

Ioan Ovidiu Sabău: ”E un antrenor realist, i-a felicitat pe jucători la finalul jocului cu Mioveni, eu cred că Universitatea are jucători buni luaţi individual. Are jucători peste alte echipe din Liga 1, peste Petrolul, Hermannstadt, Chindia sau chiar Mioveni. Echipa trebuie să fie mai concentrată, să ia puncte, are următorul meci cu Chindia acasă, poate să mai obţină o victorie şi să urce în clasament”.

Leo Grozavu: ”Eu cred că alegerea lui Neagoe a fost una bună, e un antrenor valoros. Aduce echilibrul, vigoarea de care echipa avea nevoie. Este un antrneor cu experienţă, care ştie să rezolve situaţia. E nevoie de constanţă în evoluţii să se facă puncte.

La începutul campionatului spuneam că Hermannstadt şi Petrolul vor fi jos fiind nou-promovate, la fel ca Universitatea, dar uite unde sunt. E nevoie ca Universitatea să facă puncte, să urce în clasament”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele